MIJN JUTTU

JuttuAntwerpen
JUTTU SNAPSTORIES

Zijn jullie ook zo dol op Snapchat? Ik alleszins wel! Vorige keer konden jullie op m’n blog alles te weten komen over de Belgische belevingsstore JUTTU. Ik mocht in de nieuwe shop een eigen hoekje aankleden met al mijn favoriete stuks uit de winkel. Afgelopen week was de opening en die was een immens succes. Ben jij benieuwd naar hoe de shop eruit ziet? Kijk dan even mee naar alle JUTTU snapstories!

In de JUTTU shop staat “De keuze van CLO CLO”: een deco corner die ik helemaal zelf heb gestyled. Het was een ongelofelijk leuke ervaring waarbij ik me als a kid in a candy store voelde.

Op de avond van de opening zat de winkel afgeladen vol. Ik vond het super dat m’n familie, vrienden en bloggervrienden allemaal kwamen kijken naar m’n interieurhoekje. Thanks aan Jan voor bovenstaande leuke snapfilmpje! :-)

Op het snapverhaal van Lise kan je de sfeer van de shop goed aanvoelen: gezellig, mooi & uniek! Geen wonder dat we allemaal zo’n fan zijn van JUTTU!

Ook Jon van Jon The Gold kwam hallo zeggen op de opening: amusement gegarandeerd!

Op zaterdag mocht ik de winnaar van de JUTTU wedstrijd een home restyling geven. Ze was vooral op zoek naar enkele toffe decoratiestukken om haar keuken en eetkamer op te fleuren. We hebben samen gekozen voor een vaas van Serax, enkele culinaire producten van Nicolas Vahé en een prachtige snijplank & enkele kopjes uit keramiek van HK Living. In totaal zaten we net aan het bedrag van de JUTTU-kadobon die ze had gewonnen, dus dat kwam mooi uit!


Vond je deze snapstories leuk? Je kan mij volgen op Snapchat via mijn account annecatherine_g. Wil jij graag meer weten over mijn snapvrienden? Lees dan hun blog of volg hen via Instagram & Snapchat!

Jan | blog eind 2015 online | instagram | snapchat: jan_weekly
Lise | What I See | instagram | snapchat: lisedesmet
Jon | Jon The Goldinstagram | snapchat: jonxthe

© foto’s & filmpjes: JUTTU, CLO CLO, Jan Van Eldere, Lise Desmet & Jonathan Zegbe 

2 Reacties

 1. Ben is gaan piepen. Echt een leuke winkel éh ! Leuke post :)

  1. Anne-Catherine

   Hi Tara,
   Bedankt, ik vind het ook een fantastische winkel en perfect om pakjes te kopen voor de feestperiode!
   Veel kerstgroetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *