Clo Clo Studio is de creatieve interieurstudio van Anne-Catherine Gerets. Zij werkt stylingprojecten en communicatieopdrachten uit voor bedrijven, merken en magazines. Verder is Anne-Catherine actief als creative director, waarbij ze vertrouwt op haar kennis van esthetiek.

Anne-Catherine geeft ook interieuradvies aan huis. Met haar jarenlange ervaring als stylist tovert ze elke ruimte om in een visueel pareltje. Haar sterke gevoel voor sfeer en gezelligheid speelt hierbij een grote rol. Zo creëert ze woningen die aanvoelen als een échte thuis.

 

Clo Clo Studio: van blog naar business

Clo Clo Studio ontstond in 2015: een professionele interieurstudio als uitloper van de hedendaagse deco- en interieurblog Clo Clo, waar Anne-Catherine met oog voor detail de nieuwste trends op het vlak van interieur en design beschreef.

De jaren die daarop volgden realiseerde Anne-Catherine nog een aantal hoogtepunten in haar carrière. Zo schreef ze twee boeken, opende ze samen met haar man interieurwinkel tillborg en werd ze het nieuwe gezicht van het regionale tv-programma Wonen.

 

WORK

Clo Clo Studio is een conceptuele studio die interieurverhalen onder woorden en in beeld brengt.

 

SERVICES

STYLING : interieurstyling – fotostyling

COMMUNICATIE: content creation – presenteren van tv-programma”s/video’s & hosten van events

CONCEPT: art direction – consultancy