INTO INTERIEUR
INSPIREREN, ORGANISEREN, DECOREREN
BY ANNE-CATHERINE GERETS – 2019

Een huis en vooral de inrichting kan veel over je vertellen. Niet alleen de keuze van de materialen en de kleuren, maar zelf tot hoe je zaken schikt en opbergt. Interiorista Anne-Catherine Gerets is geen onbekende, haar eerste boek Insta Interieur introduceerde je al tot de meest elementaire house hacks en decoratietips, nu gaat ze een stapje verder.
Waar Insta Interieur zich vooral richtte op de starter gaat Into Interieur zich toespitsen op de liefhebber. Anne-Catherine geeft je haalbare renovatietips, biedt budgetvriendelijke maar duurzame suggesties voor je inrichting en laat je opnieuw binnenkijken bij woningen die haar inspireren. Ze leert ons interieurstijlen onderscheiden, kleurenpaletten analyseren en moodboards opstellen. En ook opruimen en organiseren. Dit alles zonder in te boeten aan haar typerende eigenzinnigheid.

* Inclusief haalbare DIY’s
* Elk hoofdstuk laat je binnenkijken bij een interieurlover pur sang

Into Interieur is nog verkrijgbaar, klik hier om jouw exemplaar te kopen. Vermeld erbij als je graag wil dat jouw boek gesigneerd wordt.

INSTA INTERIEUR
De interieurgids voor een instant mooie woning
BY ANNE-CATHERINE GERETS – 2017

Je huis is de plek waar je thuiskomt na een lange dag werken, waar je vrienden ontvangt en je jouw kinderen ziet opgroeien. Dan kan het er maar beter gezellig zijn! Interieurstyliste Anne-Catherine Gerets toont je hoe dat kan – ook met een beperkt budget en een minimum aan tijd – met haar handige tips & tricks. Ze laat je binnenkijken in inspirerende interieurs en leert je stap voor stap toffe DIY’s aan die je interieur net dat tikkeltje extrasprankel geven. Home is where the heart is, en met dit boek meer dan ooit!

* Een ruimte instagramproof maken
* Hoe een opgeruimd huis een fluitje van een cent wordt
* De leukste interieuradresjes
* Zo breng je meer groen in je huis

Insta Interieur verscheen in 2018 in het Duits bij uitgeverij DVA Verlag met de titel “Insta Interior: Einfach, schnell & kreativ einrichten”.

Insta Interieur is volledig uitverkocht.