JUTTU – HELEMAAL M’N DING

JuttuAntwerpen
OPENING JUTTU ANTWERPEN & HOME RESTYLING

Over twee weken opent een nieuw winkelconcept de deuren in Antwerpen. JUTTU is een conceptstore die op zoek gaat naar originele producten met een sterk verhaal. Het team achter JUTTU wil mensen bewust laten shoppen en draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Zowel de mode- als interieurlovers kunnen hun hart ophalen aan de zestig lokale en internationale merken die je in de belevingsstore op de Meir kan vinden vanaf 13 november.

CLOCLO_JUTTU3

Het woord JUTTU heeft veel betekenissen, waaronder verhaal of anekdote. Voor de lancering van hun eerste winkel vroeg JUTTU mij of ik iets leuks over mezelf wilde sharen en het antwoord was ja! Van jongs af ben ik altijd al een bezig bijtje en gelukkig kind geweest. Ik zat vaak te knutselen en ik was bezig met prulletjes (zie foto onderaan). Het is mij pas later duidelijk geworden dat ik niet aan het “prullen” was, maar dat ik creatief was! Ik probeerde vroeger als kind – en nu nog steeds als volwassene – om telkens iets moois te maken of net dat ietsje meer toe te voegen aan een project. Ook in een interieur vind ik het belangrijk dat je altijd voor die extra sparkle zorgt die je woning uniek maakt.

CLOCLO_JUTTU4

Bij JUTTU hebben ze een groot aanbod aan mooie en originele producten die jouw interieur echt vormen. Volgens het motto “less bitter, more glitter” wil de Belgische shop meer schwung in onze woning brengen. Of je nu houdt van een eclectische, natuurlijke of strakke stijl, bij JUTTU vindt iedereen zijn ding. Enkele merken waar ik nu al fan van ben zijn: HK Living, Aiayu Home, VITA, Papette, Snug Studio, Andrée Jardin, StoryTiles en Serax.

CLOCLO_JUTTU5

Ik ben er zeker van dat jullie allemaal even fan van JUTTU zijn als ik ben. Well have I got news for you! Op de grote opening, zaterdag 14 november, geef ik in de JUTTU-winkel in Antwerpen een “home restyling” aan één van m’n lezers, samen met een kadobon ter waarde van 100 euro. Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee met de lessbittermoreglitter wedstrijd! Post op Instagram een foto van een plekje in je interieur dat je graag een restyling wil geven. Gebruik de hashtags #JUTTUantwerp en #lessbittermoreglitter en tag mij (@annecatherine_coclo) en @juttu_official. De lezer met de leukste, mooiste, gekste of meest unieke foto wint de wedstrijd en wordt op maandag 9 november bekend gemaakt.

CLO CLO UPDATE 09/11/15:

Proficiat Cathy Van Houtert (@cathyvanhoutert). Jij hebt de home restyling en waardebon van 100 euro gewonnen!

CLOCLO_JUTTU1

Facebook | Instagram | Twitter

© foto’s en collages: CLO CLO en JUTTU


*What’s in a name…
JUTTU: een naam met vele betekenissen. JUTTU (zn) – afkomst: uit het Fins – spreek uit als:  ‘joe toe’  – betekenis: 1. Verhaal of storytelling 2. Artikel in een krant 3. Anekdote (meestal over een incident, kort en vaak humoristisch) 4. Something, vage omschrijving van ‘iets’ (vb: ‘er is iets tussen die twee mensen, they have ‘JUTTU’) 5. Voorkeur (vb: ‘dat is helemaal mijn ding, mijn ‘JUTTU’)

1 Reactie

  1. […] jullie ook zo dol op Snapchat? Ik alleszins wel! Vorige keer konden jullie op m’n blog alles te weten komen over de Belgische belevingsstore JUTTU. Ik mocht in de nieuwe winkel een […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *