OP DE ZETEL BIJ SUMEYYE

OP DE ZETEL / 3

Wie CLO CLO sinds het prille begin volgt, weet dat m’n allereerste blogpost ging over Kif Kef en My Ex Boyfriend, twee jonge interieurwebshops die me hebben geïnspireerd om met m’n blog te beginnen. Wie had ooit gedacht dat ik 1 jaar en 3 maanden later zo veel zou hebben bijgeleerd? En dat ik bij Sumeyye Ata van Kif Kef een heuse binnenkijker mocht shooten?! Kijk jij even met me mee naar haar prachtige interieur?

CLOCLO_KIFKEF2CLOCLO_KIFKEF3CLOCLO_KIFKEF5CLOCLO_KIFKEF7

Sumeyye woont in een mooi en karaktervol rijhuisje in Mortsel. Ze is de owner van Kif Kef, een toffe webshop waar ze mee is begonnen om vintage spijlenstoelen te verkopen. Ondertussen heeft ze haar aanbod uitgebreid met andere meubelstukken, kelims, houten lepeltjes, zelfgemaakte posters, etc. Sumeyye is een echte creatieveling en handywoman; samen met haar man heeft ze de hele woning vernieuwd! Wat erg leuk en spannend was, was dat ik het hele huis op de foto mocht nemen. Ik dacht eerst dat het te veel en moeilijk ging zijn, maar ik denk dat ik erin geslaagd ben om het mooiste van alle ruimtes te laten zien. Don’t you think?

CLOCLO_KIFKEF6 CLOCLO_KIFKEF9CLOCLO_KIFKEF10

Zoals je kan zien heeft Sumeyye een uitgesproken Scandinavische stijl. Ze gebruikt veel witte & heldere kleuren en haar meubels bestaan vaak uit natuurlijke materialen. Haar interieur is net zoals haar webshop erg “Pinterest-waardig” dankzij de vele spijlenstoelen, velletjes, zwarte & gouden accenten, draadstoelen, planten, hippe posters,… som maar op!  En wil je het goede nieuws weten? Sumeyye’s huisje staat te koop en kan je hier bekijken! Wie weet kan jij in dit pareltje gaan wonen…

CLOCLO_KIFKEF11CLOCLO_KIFKEF4CLOCLO_KIFKEF12

Ben je helemaal verzot op het interieur van Sumeyye? Bekijk dan zeker eens haar webshop en volg haar op alle sociale kanalen!

Facebook | Instagram | Pinterest

En je weet het… Zoals het CLO’kje thuis tikt, tikt het nergens! :-)

© foto’s: CLO CLO


BEHIND THE SCENES

Toen ik foto’s nam van de woning van Sumeyye kwam haar knappe zoon Koray vaak piepen. Hij wou zò graag verstoppertje spelen met mij en ik kon het niet laten er een kiekje van te maken!

CLOCLO_KIFKEF1

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *