GROEN, GROENER, GROENST

Wildernis_Amsterdam
WILDERNIS AMSTERDAM

Toen Lori van Buitenshuis en ik ontdekten dat we tijdens hetzelfde weekend in Amsterdam zouden zijn, wisten we wel zeker dat we samen iets leuks moesten doen! We besloten om met z’n tweeën een uniek plekje te ontdekken en er een “duo blogpost” over te schrijven. De enige voorwaarden waren dat het een karaktervol must-visit plekje was en dat het iets met interieur te maken had. Wanneer we Wildernis vonden was het meteen BINGO!

CLOCLO_WILDERNIS3

Wildernis – voor een groene stad – is een stadstuinwinkel vol kamerplanten, interieurspullen en leuke cadeaus, maar je kunt hier even goed gezellig een koffietje drinken, vergezeld van een homemade stukje taart. Kortom, groen in de breedste zin van het woord. Mila en Emma zijn de creatieve jongedames die met hun groene missie elke tuin, kamerhoek en balkon willen veroveren. Om een groenprofessional te worden, kun je hier natuurcursussen en -workshops volgen!”

CLOCLO_WILDERNIS2

Lori en ik waren in de zevende hemel bij Wildernis. We dronken er een heerlijk kopje koffie en kochten beiden het kamerplantenhandboek “Ik & mijn plant” van Lidewij Loorbach en nog wat andere toffe hebbedingetjes. Ik ben er zeker van dat Lori en ik dit plantenwalhalla niet snel zullen vergeten!!!

CLOCLO_WILDERNIS1

Ken jij Buitenshuis nog niet? Ga dan zeker eens kijken op www.buitenshuis.com of volg @lorimariette op Instagram!

Facebook | Instagram

© foto’s: Buitenshuis & CLO CLO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *