ZWEEDSE KERSTBALLEN

kerstcadeau's
EEN KERST VOL PASTELS & METALLICS

It’s the most wonderful time of the year… Het is weer zover: Kerstmis staat voor de deur! Tijd om een mooie boom uit te zoeken en te versieren op de meest originele manier. Dit jaar heb ik gekozen voor een super trendy thema: pastels & metallics! Waar ik al deze hippe decoratie heb gevonden? Bij IKEA natuurlijk!

CLOCLO_IKEAKERST5CLOCLO_IKEAKERST1CLOCLO_IKEAKERST7

Omdat ik gedurende een groot deel van de maand december op reis ben en niet zal kunnen genieten van m’n prachtige kerstboom, heb  ik besloten om er iemand anders plezier mee te doen. De eerste die in de rij stond, was m’n jongere zus Valérie. Zij wou onwijs graag een boom die er gezellig & hip uitziet. Het kleurenpalet van de IKEA-versiering gaat van lichtroos tot babyblauw en zelfs wit. De boom krijgt bovendien ook wat extra glitter & glans door de koper-, zilver- en goudkleurige ballen.

CLOCLO_IKEAKERST3CLOCLO_IKEAKERST8CLOCLO_IKEAKERST2

Zoals je kan zien heb ik ook op de vormgeving gelet. In de kerstboom hangen niet alleen typische ronde ballen, maar eveneens kerstballen en lichtjes in de vorm van een diamant, hart en cilinder. Dankzij de blauwe fluffy ballen van de IKEA Vinter 2015-collectie kreeg m’n kerstboom bovendien een hoge aaibaarheidsfactor. Als finishing touch heb ik enkele (lege) geschenkjes onder de boom gelegd. Het cadeaupapier is in hetzelfde kleurenpalet als de versiering: dit maakt het pastelconcept écht compleet!

CLOCLO_IKEAKERST6

Facebook | Instagram | Pinterest

© foto’s: CLO CLO


BEHIND THE SCENES

Prospère, de kater van m’n zus, was meteen grote fan van de boom en cadeautjes. Hij begon te spelen met de figuurtjes van het kerststalletje en speelde verstoppertje achter de boom. Hoe lief! Ben je trouwens benieuwd hoe m’n kerstboom er vorig jaar uitzag en hoeveel “vooruitgang” ik heb geboekt met m’n blog? Lees dan het artikel van vorig jaar via deze link.

CLOCLO_IKEAKERST4

4 Reacties

  1. Anne-Catherine

   Hi Alexa,
   Super bedankt, ik ben er ook echt gek van! :-)
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 1. Prachtig! Doe mij ook zo’n mooie boom. Ik hou van roze en met goud is een hele mooie combi!

  1. Anne-Catherine

   Hello Wilma,
   Ja hè?! Ik vind ook dat de pastels en metallics echt leuk samenpassen!
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *