CLO CLO 2.0

cloclo2
OVER DROMEN VERWEZENLIJKEN EN AMBITIES REALISEREN
Men zegt wel eens dat de tijd vliegt als het leuk is. Wel, daar kan ik zeker over meespreken! Anderhalf jaar geleden begon ik met mijn blog CLO CLO. Ik deed dit omdat ik nood had aan een creatieve uitlaatklep, iets waar ik mijn hersenspinsels over interieur kwijt kon.

Enkele maanden later schreef ik me in voor het BAAS-ondernemerstraject, totaal niet wetende waaraan ik begon. Ik ben altijd al een busy bee geweest, maar wou weten of er in mij ook een echte “baas” schuilde… Ongeveer een jaar geleden slaagde ik voor mijn pitch voor de BAAS-jury en ging de coaching écht van start. Ik leerde ongelofelijk veel bij en de tijd leek steeds sneller en sneller te vliegen. In de zomer opende ik samen met  een aantal andere jonge ondernemers de BAAS-winkel, een pop-up shop waar ik hippe cactussen verkocht. Dankzij het BAAS-ondernemerstraject werd het mij duidelijk dat ondernemen voor mij een noodzaak is. Niet omdat ik zakken vol geld wil vullen, maar omdat ik geluk nastreef en dromen wil vervullen.
CLOCLO_CLOCLOSTUDIO5
Kort daarna schreef ik me in als zelfstandige in bijberoep en vond ik een eerste klant. Overdag zette ik koffies in de Vascobelo V-bar en ‘s avonds werkte ik voor mijn eigen mini-bedrijfje. Ik zeg mini, omdat het echt ienie mienie was. De eerste maand ben ik met één klant begonnen, na twee maanden had ik twee vaste klanten en in de derde maand had ik voor het eerst een freelance opdracht. Ik heb altijd geprobeerd om te ondernemen vanuit mijn hart en buikgevoel. Mijn keuze om in bijberoep te starten berustte op het feit dat ik zonder stress en financiële zorgen aan dit avontuur wou beginnen. Doorheen de maanden daarna deed ik ook hier en daar leuke projecten waarbij ik veel leerde, zoals bijvoorbeeld de interieurstyling voor Juttu of de styling van de crafts stand op Espectro. Ik probeerde overal bij te zijn, allerlei nieuwe dingen mee te maken en veel mensen te leren kennen. Ik  zei vaak ja, was altijd enthousiast en nooit bang om hard te werken!
CLOCLO_CLOCLOSTUDIO3
De tijd leek nog sneller en sneller te gaan! Ik aanvaardde verschillende creatieve opdrachten rondom interieur en communicatie. De interieurstyling voor Double Stitched vond ik super om te doen en kan je trouwens binnenkort op m’n blog lezen. Idem ditto voor de inrichting van het nieuwe kantoor van Charlie Magazine; dat was ook een heus avontuur waar ik je binnenkort meer over vertel. Sinds een weekje ben ik ook aan het bloggen geslagen voor vtwonen. Ik was ongelofelijk vereerd toen ze me vroegen of ik ook voor hun platform teksten wou schrijven! Om de drie weken zal je een artikel van mij kunnen lezen waarin ik de focus leg op leuke DIY-ideetjes. Ik ben een echte knutselaar en doe-het-zelver… Het enige nadeel is dat ik best slordig kan zijn tijdens het prutsen :-)
CLOCLO_CLOCLOSTUDIO2
What’s up next? Veel, heel veel! En geloof me, de tijd vliegt nu nòg sneller voorbij dan voordien. Er komen elke dag zo veel leuk dingen op me af, dat ik niets anders kan doen dan dankbaar zijn. Bij deze wil ik nog eens iedereen bedanken voor alles wat ze voor me hebben gedaan, het betekent enorm veel voor me! Binnenkort kan je je verwachten aan een hele hoop nieuwe dingen. Zo ga ik mijn blog in een nieuw jasje steken, omdat ik vind dat ik klaar ben voor een meer volwassen look. Ook mijn logo krijgt een make-over, dankzij de fantastische Nathalie van Studio19.09. Nathalie zal bovendien ook zorgen voor een website waarop ik de professionele activiteiten van CLO CLO STUDIO kan tonen. Last but not least, lanceer ik in juni mijn workshopconcept. Sinds november ben ik dit idee aan het uitwerken, maar voorlopig kan ik hier helaas niet meer details over kwijt… Ik verzeker je wel dat het fantastisch zal worden, nog fantastischer dan dit hele avontuur tot nog toe al is geweest!!!
Merci iedereen!
xxx
Anne-Catherine

4 Reacties

 1. Veel succes ermee! Ben benieuwd!

  1. Anne-Catherine

   Joehoe Patricia,
   Super merci, ik kijk er erg naar uit! :-D
   Zonnige groetjes, Anne-Catherine

 2. Heel veel succes! Leuk om je verhaal te lezen :-)

  1. Anne-Catherine

   Hi Sarah,
   Bedankt!!! Leuk dat je het interessant vond!
   Zomerse groetjes, Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *