LIKE A BAAS

fiets-muur
BAAS WINKEL POP-UP

Zoals jullie al wel gezien en gehoord zullen hebben via verschillende kanalen, zoals Facebook, Instagram en m’n eigen grote bek, zijn we met tien jonge ondernemers een pop-up store gestart. Afgelopen weekend vond de opening van onze BAAS WINKEL plaats en die was alvast een groot succes. Kijk je even mee naar onze shop?

CLOCLO_BAASWINKEL6CLOCLO_BAASWINKEL8CLOCLO_BAASWINKEL16CLOCLO_BAASWINKEL20

Enkele maanden geleden postte ik reeds een artikel over BAAS, het start-up traject dat ik volgde. Samen met een aantal jonge ondernemers was ik toen uitgekozen om het BAAS parcours met frequente coaching verder te zetten. Nu, een dikke vier maand later, openen wij met z’n tienen een pop-up winkel om onze projecten aan het grote publiek te tonen.

Als je alles wil weten over de jonge ondernemers surf je best bliksemsnel naar de website van Root Digital. Zij hebben over elke BAAS-winkelier een artikel geschreven, zodat je weet waar iedereen vandaan komt en naartoe wil. De tien bazen zijn: Relik, Van Leer, Marabou, Huis van Eustachius, Palabra, Doki Doki, Kobalt, Joan Marie, Root Digital en CLO CLO :-)

CLOCLO_BAASWINKEL7CLOCLO_BAASWINKEL10CLOCLO_BAASWINKEL18CLOCLO_BAASWINKEL21CLOCLO_BAASWINKEL17

M’n freelance activiteiten als interieurstylist en content creator zijn bijna onmogelijk om te verkopen in de winkel, daarom heb ik besloten om een bijzondere collectie cactussen aan te bieden. Ik hou enorm van planten en het leek me wel een uniek gegeven om een reeks speciale cactussen tijdelijk te gaan verkopen. Wat ook een pluspunt is, is dat onze winkel meteen aangekleed is en er super gezellig uitziet. Uiteraard stond ik ook in voor de look & feel van de winkel en ik ben dan ook super blij dat het resultaat er mag wezen! Als je goed kijkt op de foto’s herken je trouwens de bijzettafeltjes van FurnLAB die ik voor de blogpost van vorige week nog had gestyled in m’n eigen woning. Ze komen al meteen handig van pas om onze winkel in te richten!

CLOCLO_BAASWINKEL5CLOCLO_BAASWINKEL15CLOCLO_BAASWINKEL26CLOCLO_BAASWINKEL1

Heel de maand augustus is de BAAS WINKEL open van donderdag tot zondag, van 12 tot 20 uur. De winkel bevindt zich in Kavka (Oudaan 14, 2000 Antwerpen). Een weekje geleden stond onze winkel trouwens in de krant en dat kan je hier lezen…

Ga jij langskomen om onze mooie projecten te bewonderen?

BAAS | Facebook | Instagram

© foto’s: CLO CLO

8 Reacties

 1. Wauw, ik kom zeker eens langs (en koop dan waarschijnlijk de hele winkel leeg)! x

  1. Anne-Catherine

   Hi Ineke,
   Kei leuk, laat zeker weten wanneer je komt (via e-mail of Facebook of Instagram), dan zorg ik dat ik aanwezig ben in de winkel om je te helpen met je keuze :-)
   Groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Ziet er super leuk uit! Ik wil eind augustus sowieso eens gaan herfstshoppen in Antwerpen en dan spring ik zeker eens binnen.

  1. Anne-Catherine

   Hi Lauren,
   Super leuk om te horen!!! Op 30 augustus organiseren we onze closing party. Dan zijn we allemaal aanwezig (de 10 bazen) en dan kan je weer met ons genieten van een laatste drankje en hapje. Als ik tegen dan nog cactussen over heb, ga ik ook solden organiseren! :-)
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

  1. Anne-Catherine

   Merci Katrijn, vind ik ook :-D

 3. Heel blij jouw blog hier toevallig ontdekt te hebben! Knap en leuke invalshoek! Veel succes toegewenst. Ik blijf je zeker volgen en heb jouw blog bij aan mijn favorietenlijstjes toegevoegd! Groetjes

  1. Anne-Catherine

   Hi Claudia,
   Ik word heel erg blij van dit soort berichten. Bedankt dat je mij aan je lijstje hebt toegevoegd :-)
   Tot snel hopelijk!
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *