LIKE A BAAS

BAAS WINKEL POP-UP

Zoals jullie al wel gezien en gehoord zullen hebben via verschillende kanalen, zoals Facebook, Instagram en m’n eigen grote bek, zijn we met tien jonge ondernemers een pop-up store gestart. Afgelopen weekend vond de opening van onze BAAS WINKEL plaats en die was alvast een groot succes. Kijk je even mee naar onze shop?

CLOCLO_BAASWINKEL6CLOCLO_BAASWINKEL8CLOCLO_BAASWINKEL16CLOCLO_BAASWINKEL20

Enkele maanden geleden postte ik reeds een artikel over BAAS, het start-up traject dat ik volgde. Samen met een aantal jonge ondernemers was ik toen uitgekozen om het BAAS parcours met frequente coaching verder te zetten. Nu, een dikke vier maand later, openen wij met z’n tienen een pop-up winkel om onze projecten aan het grote publiek te tonen.

Als je alles wil weten over de jonge ondernemers surf je best bliksemsnel naar de website van Root Digital. Zij hebben over elke BAAS-winkelier een artikel geschreven, zodat je weet waar iedereen vandaan komt en naartoe wil. De tien bazen zijn: Relik, Van Leer, Marabou, Huis van Eustachius, Palabra, Doki Doki, Kobalt, Joan Marie, Root Digital en CLO CLO :-)

CLOCLO_BAASWINKEL7CLOCLO_BAASWINKEL10CLOCLO_BAASWINKEL18CLOCLO_BAASWINKEL21CLOCLO_BAASWINKEL17

M’n freelance activiteiten als interieurstylist en content creator zijn bijna onmogelijk om te verkopen in de winkel, daarom heb ik besloten om een bijzondere collectie cactussen aan te bieden. Ik hou enorm van planten en het leek me wel een uniek gegeven om een reeks speciale cactussen tijdelijk te gaan verkopen. Wat ook een pluspunt is, is dat onze winkel meteen aangekleed is en er super gezellig uitziet. Uiteraard stond ik ook in voor de look & feel van de winkel en ik ben dan ook super blij dat het resultaat er mag wezen! Als je goed kijkt op de foto’s herken je trouwens de bijzettafeltjes van FurnLAB die ik voor de blogpost van vorige week nog had gestyled in m’n eigen woning. Ze komen al meteen handig van pas om onze winkel in te richten!

CLOCLO_BAASWINKEL5CLOCLO_BAASWINKEL15CLOCLO_BAASWINKEL26CLOCLO_BAASWINKEL1

Heel de maand augustus is de BAAS WINKEL open van donderdag tot zondag, van 12 tot 20 uur. De winkel bevindt zich in Kavka (Oudaan 14, 2000 Antwerpen). Een weekje geleden stond onze winkel trouwens in de krant en dat kan je hier lezen…

Ga jij langskomen om onze mooie projecten te bewonderen?

BAAS | Facebook | Instagram

© foto’s: CLO CLO

8 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *