Video DIY marmeren bijzettafel

vlog-2-diy-marmeren-bijzettafel
VLOG #2

In deze interieurvlog laat ik je zien hoe je zelf een faux marmeren bijzettafeltje maakt. Het enige wat je nodig hebt is een LACK tafel, een rol marmerfolie, een schaar en een meetlat. Dit doe-het-zelf idee is geweldig en helemaal niet moeilijk! Bovendien kost het je maar 10 euro! Bekijk zeker het filmpje en laat me weten wat je van het resultaat vindt!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe vlogs? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

YouTube

© video: Anne-Catherine Gerets 

Nogmaals duizend maal dank aan Jeff, mijn geweldige boyfriend die mij zo goed helpt met het bewerken van de filmpjes! :-) 

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *