5 x notebooks

notebooks
ZET JE INSPIRATIE OP PAPIER MET DEZE LEUKE NOTITIEBOEKJES

Zoals jullie vast en zeker weten heb ik het de laatste tijd razend druk. Good for business, dat wel, maar helaas iets minder goed voor mijn blog… Ik vond gisterenavond gelukkig enkele uurtjes tijd en besloot een blogpost te schrijven over iets wat ik erg vaak gebruik. Eerlijk gezegd ben ik er zelfs een klein beetje verslaafd aan: notitieboekjes! Dit zijn mijn 5 favorieten van het moment:

Je kan notitieboekjes gebruiken om inspiratie, ideeën en herinneringen in te bewaren, maar ook als to-do list,  grocery list of checklist! Persoonlijk vind ik dat je nooit genoeg notebooks kan hebben en daarom heb ik thuis een voorraadje liggen in alle maten en kleuren. Meestal koop ik ze omdat ik ze gewoon mooi vind, maar uiteindelijk gebruik ik ze allemaal. Ik heb ook steevast een boekje in mijn handtas zitten, zodat ik overal iets kan neerpennen. Het leuke aan notitieboekjes is dat ze dus handig én leuk zijn! Je kan ze ook perfect gebruiken om je interieur te stylen en je werkplek op te vrolijken. Dat zie je in deze prachtige Pinterest inspiratiebeelden:

inspiratie-notitieboekjes-zwart-wit

inspiratie-notitieboekjes-zwart-wit-pastel

inspiratie-notitieboekjes-pastel

inspiratie-notitieboekjes-zwart-wit-grijs

inspiratie-notitieboekjes-kraft

Ben jij ook zo gek van notitieboekjes als ik? Gebruik je 1 boekje per keer of slingeren er meerdere boekjes bij jou thuis rond? Wat zijn jouw favorieten? Let me know! :-)

© foto’s: Dille & Kamille, vtwonen, Oelwein, HEMA, Normann Copenhagen & Pinterest 

2 Reacties

 1. Jaa, notitieboekjes zijn zo leuk! Al is het maar gewoon om op de tafel te liggen. ;)

  1. Anne-Catherine

   Hi Jolien,
   Ja, inderdaad! Gewoon voor een mooie Instagramfoto te maken… ;-)
   Groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *