POP-UP MET EEN HOEKJE AF

DERDE EDITIE EDGE BOUTIQUE BAR

Zoals jullie al weten hou ik van creatieve initiatieven die nét iets anders zijn. De pop-up boutique bar Edge past perfect in dat plaatje. Voor de derde keer al stellen ze hun concept Art-Wine-Fashion voor aan het Antwerpse publiek.

CLOCLO_EDGE5CLOCLO_EDGE8CLOCLO_EDGE9

Anderhalf jaar geleden besloten de drie zussen Aurélie, Laurence & Pascaline samen met vriendin Victoria een nieuw concept op poten te zetten. Ze wilden een shopping experience creëren waarbij je mooie kledij kan passen en tegelijkertijd kan genieten van een lekker glaasje wijn en een uniek kunstwerk kan bewonderen. Ondertussen is Edge reeds aan z’n derde editie toe en met mij hebben ze er een vaste fan bij! Vooral de relaxte sfeer die ze willen oproepen vind ik heel uitnodigend. Wie van fotografie houdt, zal trouwens ook niet onberoerd blijven. Deze keer kan je het oeuvre van Joanna Maria Druyts bekijken die je misschien nog kent van één van m’n eerdere blogposts

CLOCLO_EDGE6CLOCLO_EDGE2CLOCLO_EDGE7

Edge ligt in de Bredestraat 19-21 in Antwerpen. Dat is vlakbij de Huidevetterstraat, Wilde Zee en Nationalestraat en past dus perfect op je shoppingroute. De pop-up store is open van vrijdag 02.10.15 tot en met zondag 11.10.15. Op maandag en dinsdag is het gesloten. Van woensdag tot vrijdag zijn de openingsuren 18u tot 22u, ideaal voor een late night shopping. Op zaterdag kan je naar de boutique bar gaan van 11u tot 20u en op zondag van 11u tot 17u.

CLOCLO_EDGE1CLOCLO_EDGE4CLOCLO_EDGE10CLOCLO_EDGE3

Facebook | Event | Instagram

© foto’s: CLO CLO

6 Reacties

 1. Ziet er leuk uit lady!
  Prachtige foto’s!!
  xo
  Lise

  1. Anne-Catherine

   Thanks liefste Lise, heb m’n best gedaan! ;-) Veel groetjes!!!

 2. Het ziet er wel zeer fotogeniek uit zeg! Zeer instagramable haha :D Leuk concept ook.

  1. Anne-Catherine

   Hi Lauren,
   Haha, het is inderdaad precies expres gemaakt voor Instagram inderdaad. Heb er ook enkele kledingstukken gekocht en die zijn ook allemaal prachtig! :-)
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

  1. Anne-Catherine

   Hi Ineke,
   Thanks, het is zeker de moeite om er eens langs te gaan. Vandaag en morgen kan je er nog terecht. Nadien zal je een halfjaar moeten wachten voor ze hun volgende pop-up openen…
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *