BLOGGERS EN ZWEEDSE BALLEN – PART II

HET IKEA DINER

Vorige week kon je op CLO CLO het eerste deel van mijn samenwerking met IKEA lezen. Bloggers en Zweedse ballen is m’n eigen interpretatie van IKEA’s nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’, waarvoor ik een cosy en lekker dinertje in elkaar stak. Ik nodigde Joya, Charlotte, Céline, Dries, Jan en Julie bij mij thuis uit om ondergedompeld te worden in een IKEA ervaring van A tot Z.

CLOCLO_IKEA12CLOCLO_IKEA16CLOCLO_IKEA17

Zoals je kan zien op de foto’s was het IKEA avondje super geslaagd. Wanneer de genodigden arriveerden kregen ze meteen een appelcider en wat chips om nadien verwend te worden met een lekker hapje met zalm en kaas. Daarna zaten we allemaal op het puntje van onze stoel, omdat we aan het wachten waren op de moment suprême: de Köttbullar ook bekend als Zweedse balletjes! Die had ik zoals het hoort geserveerd met aardappelpuree en vossenbessenjam. Omdat ikzelf heel graag groenten eet, had ik ook de nieuwe vegetarische balletjes van IKEA, Grönsaksbullar, klaargemaakt en met veel goesting opgegeten.

CLOCLO_IKEA15CLOCLO_IKEA11CLOCLO_IKEA18

Tijdens het hoofdgerecht waren we zo aan het smullen, dat ik helemaal vergeten ben om detailfoto’s van de IKEA gerechtjes te maken. We hebben wel veel gepost op Instagram  met de hashtag #bloggersenzweedseballen. Een aantal van deze foto’s heb ik samengegoten in een kleine collage die onderaan dit artikel staat. Ook Snapchat hebben we vol gebombardeerd met foto’s en filmpjes van ons eten en onze gezellige get-together :-) Na de balletjes hebben we de avond afgesloten met een heerlijk dessert. Blogster Julie sprong toen ook nog even binnen voor de butterscotch cookies en bosbessentaart. Ik ben echt blij dat ik in alle eerlijkheid kan zeggen dat ik me geen leukere avond had kunnen inbeelden. Alles is perfect gelopen en we hebben ons super geamuseerd!

CLOCLO_IKEA14CLOCLO_IKEA13CLOCLO_IKEA19

Heel hard bedankt aan Hanne Joosen die al deze mooie foto’s heeft genomen terwijl ik druk bezig was met het koken van de Köttbullar. Zonder haar zouden er geen kiekjes van dit gezellige IKEA bloggersetentje zijn! Ook nog eens merci aan de vijf bangelijke bloggers die de avond compleet hebben gemaakt! Ik vond het echt super tof!

Wil jij graag meer weten over de bloggers? Bekijk dan hun website of Instagram account!

Joya | Seen By Joya | instagram
Charlotte | Enface’DL | instagram
Céline | Celine Radelet | instagram
Dries | Dries Vriesacker | instagram
Julie | A cause des brunettes | instagram
Jan | blog eind 2015 online | instagram

CLOCLO_IKEA20

© foto’s: Hanne Joosen 

6 Reacties

 1. Ziet er een gezellige boel uit! en vegetarische balletjes? Moet ik eens gaan checken…

  1. Anne-Catherine

   Hi Eva,
   Ja sinds enkele maanden heeft Ikea ook vegetarische en kippenballetjes. Ik vond de vegetarische heel erg lekker, ook tussen een slaatje! Aanrader!
   Herfstige groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Mah zo gezellig! En de tafel ziet er ook zo mooi uit. Ik ben vorig week nog bij ikea geweest en als ik niet al een volledig servies had dan denk ik dat ik nu ook wel half de nieuwe collectie in de kast had staan. xo

  1. Anne-Catherine

   Hi Nikki,
   Merci, heb m’n best gedaan! Ja inderdaad, bij Ikea kan je echt blijven shoppen zonder te stoppen! Ik vind het persoonlijk ook tof om hun collecties te mixen & matchen. Ben er zeker van dat je nog wel enkele stuks kan toevoegen aan je reeds bestaande servies… :-)
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Lekker en gezellig seg! Daar wil ik in de toekomst ook wel eens van de partij zijn ;-)
  Toch jammer dat ik je gemist heb op het “komen eten” event van Ikea!

  1. Anne-Catherine

   Hi Sarah,
   Dat was het inderdaad! Ik weet niet of het nog eens gaat plaatsvinden, maar dan hou ik je in mijn gedachten.
   Hopelijk zien we elkaar op een volgend evenement!
   Herfstige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *