Op de zetel bij Line

slaapkamer
OP DE ZETEL / 7

Toen ik in november een hoekje mocht aankleden in de eerste JUTTU winkel in Antwerpen leerde ik Line Vanvoorden kennen. Line is visual merchandiser voor JUTTU en A.S.Adventure en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen van mooie winkelruimtes en etalages. Tijdens de opstart van JUTTU werd het me al snel duidelijk dat Line goede smaak had, dus besloot ik haar te volgen op Instagram. Ik ontdekte dat ze in een groen pareltje vol vintage schatten woont en wou het graag eens gaan verkennen!

CLOCLO_LINE10

CLOCLO_LINE5

CLOCLO_LINE2

CLOCLO_LINE3

CLOCLO_LINE8

CLOCLO_LINE7

CLOCLO_LINE4

Line Vanvoorden, die in een vorig leven MC was en op festivals zoals Tomorrowland stond, woont in een helder appartement vol planten. Als je om je heen kijkt, ontdek je overal kleine schatten zoals de porseleinen beelden van vogeltjes, hertjes en katten. Veel van deze spullen heeft Line in de Kringwinkel gevonden en een nieuw leven gegeven. Haar appartement baadt in een gezellige, nostalgische sfeer waardoor het plaatje volledig klopt. Mijn favoriete plek in haar urban jungle is de slaapkamer: een grote ruimte met veel licht. Wat ik zo leuk vind aan deze kamer is dat het de perfecte combinatie is van een Scandinavische en vintage woonstijl. De hertenkopjes, dierenvelletjes en lichte kleuren doen denken aan het Hoge Noorden, terwijl de oude kaders, terracotta potten en de plankenvloer heel retro aanvoelen. Fantastisch!

CLOCLO_LINE14

CLOCLO_LINE12

CLOCLO_LINE13

CLOCLO_LINE15

CLOCLO_LINE11

CLOCLO_LINE9

Volg Line zeker op Instagram, waar ze alles post wat haar inspireert. Haar kat Witte Poes is haar partner in crime die regelmatig vrolijk voor de foto poseert!

Instagram

En je weet het… Zoals het Clo’kje thuis tikt, tikt het nergens! :-)

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *