Haal de lente in huis en tuin

Bank-terras
3 INTERIEURTIPS OM JE BUITENRUIMTE LENTEKLAAR TE MAKEN

Hoewel moeder natuur nog twijfelt tussen zon en regen, kan ik het niet laten om mijn terrasje al klaar te stomen voor de zomer. Het appartement waar we wonen is voorzien van een leuk stadsterras waar we kunnen relaxen en genieten van een hapje & drankje. Uiteraard vertoeven wij hier graag in de zomermaanden, zeker als ons terrasje mooi gestyled is met dingen van Dille & Kamille. Ik geef je graag 3 tips om je buitenruimte nog sfeervoller in te richten.

Tip 1: Focus op kleur

Kleur is ongelofelijk belangrijk voor je buitenruimte. Het voegt karakter en persoonlijkheid toe. Je kan kleurrijke kussens, bloempotten of kaarsen uitzoeken. Hou je niet van felle kleuren? Ga dan net zoals ik voor vergrijsde tinten. Ik heb gekozen voor een combinatie van zeegroen, celadon, ijsgroen, zalmroze, champagnekleur en terra.

CLOCLO_DILLEKAMILLE8

CLOCLO_DILLEKAMILLE3

CLOCLO_DILLEKAMILLE7

Tip 2: Voeg groen toe

Zet enkele planten of bloemen op je balkon. Zo gaat je buitenruimte er ineens veel levendiger uitzien. Ik ben zelf een grote fan van de zinken balkonhangers met klimop, ze zorgen voor zo veel sfeer!

CLOCLO_DILLEKAMILLE2

CLOCLO_DILLEKAMILLE6

CLOCLO_DILLEKAMILLE9

Tip 3: Think big

Zoek iets opvallens dat echt in het oog springt. Tijdens mijn styling merkte ik dat de slinger van onvoorstelbare waarde was. Dit element is heel aanwezig en geeft veel pit. Wil je ook dat jouw tuin in een gezellige sfeer baadt? Denk dan aan slingers, lampionnen, hoge hangplanten, en dergelijke.

CLOCLO_DILLEKAMILLE4

CLOCLO_DILLEKAMILLE11

CLOCLO_DILLEKAMILLE5

Dille & Kamille | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets 

4 Reacties

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Sarah,
   Super bedankt! Ik ben er ook heel blij mee :-) Nu nog wachten tot de zon terugkomt…
   Veel groetjes,
   Anne-Catherine

 1. Wat gaaf! Het resultaat is echt mooi geworden. Ik heb zelf laatst een tuinkamer laten maken. Ben er zo blij mee dat ik ook in de regenachtige dagen toch nog van mijn tuin kan genieten.

  Groet,

  Carla

  1. Hi Carla,
   Fijn dat je het leuk vindt :-) Dit terrasje was van het appartement waar ik 5 jaar geleden woonde… Intussen al weer 4 keer verhuisd, dus ik blijf m’n interieur (en soms ook exterieur) veranderen :-)
   Geniet van je groene ruimte!
   Groetjes,
   Anne-Catherine – Clo Clo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *