5 redenen om te kiezen voor een Quick-Step parketvloer

parketvloer
NEW HOME: ONZE QUICK-STEP PARKETVLOER (part II)

Hi iedereen! Wat is het alweer lang geleden dat ik iets op m’n blog heb gepost! Hopelijk gaat alles prima met jullie allemaal :-) Met mij gaat het goed, gezien er intussen terug meer evenwicht in mijn dagdagelijkse leven is. De drukste periode met de combinatie van onze winkel tillborg + onze verbouwing + een pasgeboren baby is gelukkig achter de rug. Soms blijft het wel pittig, maar gelukkig heb ik het graag druk druk druk :-)

Zoals jullie ook misschien wel zien zit mijn blog in een nieuw jasje. Er zijn nog enkele kleine dingetjes die aangepast moeten worden en misschien ontdek je hier en daar een klein probleempje, maar die worden de komende weken allemaal aangepakt.

Maar goed, over wat ging ik het ook alweer hebben in deze blogpost? Ohja, ik ging jullie wat meer vertellen over onze mooie Quick-Step visgraatparketvloer! In één van mijn vorige artikels kon je al enkele voor- en na-foto’s zien van de 1e en 2e verdieping van ons huis, waar de Disegno romige eik extra mat ligt. Vandaag vertel ik jullie graag meer over alle voordelen van de parketvloeren van Quick-Step. De foto’s die je in dit artikel ziet zijn trouwens van in onze slaapkamer :-)

 

5 voordelen van Quick-Step parketvloeren: 

1. De parketvloeren van Quick-Step zijn helemaal beschermd tegen slijtage. Ze zijn namelijk vooraf afgewerkt met een uitgeharde lak of gemodificeerde olie. Hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden en daarmee krijg je ook een levenslange garantie van Quick-Step. Geen vlekken, vocht of verkleuringen dus. Zalig he?!

2. Quick-Step heeft een speciale technologie ontwikkeld die vochtafstotend werkt. De ‘Wood for Life’-technologie zorgt ervoor dat er niets vast komt te zitten in de voegen of in de textuur van het hout. Bye bye modder, gemorst voedsel en ander vuil. De vloer ligt nu enkele maanden in ons huisje en – met een gezin van 5 personen (waaronder 2 tieners, 1 baby) en 3 huisdieren – kan ik het beamen: de parket zit er nog uit als nieuw!!!

3. De vloer is makkelijk te installeren met het Uniclic Multifit kliksysteem. Da’s het systeem van tand en groef en is niet moeilijk. Je kan de vloer zwevend of gelijmd leggen. Belangrijk: kies je zoals ons voor een houten vloer in visgraatverband, dan moet je wel je aandacht erbij houden wanneer je begint met hem te leggen, want het begin is iets moeilijker dan strokenparket.

 

4. Makkelijk: je kan van Quick-Step niet enkel de vloer kopen, maar ook alle passende accessoires. Je kan dus bijpassende ondervloeren, profielen en plinten kiezen die perfect matchen met je vloer. Ook niet oninteressant: je kan de parketvloeren combineren met vloerverwarming, zeer handig tegenwoordig!

5. En last but not least: de parketvloeren van Quick-Step zien er echt SUPER MOOI uit! Ze hebben een natuurlijke uitstraling en zien er authentiek uit. De parketvloer ligt nu 8 à 9 maanden in ons huisje en ik ben er nog steeds elke dag zot op! Het zorgt echt voor karakter en geeft ons huis nét dat tikkeltje meer. :-)

Klik hier om alle parketvloeren van Quick-Step te ontdekken!

En nu ben ik benieuwd: welke vloer hebben jullie thuis liggen? Zouden jullie voor parket gaan? En wat is jullie droomvloer?

Quick-Step | Facebook | Instagram

© foto’s:  Irmy Photography (foto 1) & Anne-Catherine Gerets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *