Video – Coffee corner at home

3 x ANDERS GESTYLED –  VTWONEN-VIDEOREEKS

Toen ik een 20-tal weken zwanger was maakte ik samen met vtwonen enkele toffe video’s vol interieuradvies. Dat was toen zo’n succes dat we besloten om nog eens de handen in elkaar te slaan. Deze keer op het programma? Enkele leuke video’s in samenwerking met Philips om te tonen hoe je een leuke koffiehoek bij jou thuis kan stylen. 


In de videoreeks toon ik je hoe je 3 x helemaal anders een koffiehoek kan stylen, namelijk op je werkplek, in je keuken en zelfs in de living! De Philips LatteGo 5400 espressomachine staat overal goed en dit praktische toestel ziet er nog eens leuk uit ook! ;-)

Ik was trouwens net 5 weken bevallen en ons huis was/is nog niet helemaal af, dus je kan je wel inbeelden hoe chaotisch het er achter de schermen aan toe ging toen we de voorbereiding van deze shoots deden… :-D Anyway, hieronder kan je alvast de video van de Home Office-styling bekijken (=mijn favo video) waarin je ook ineens een gezellig hoekje in ons nieuwe huis ontdekt dat al wél grotendeels af is. En op vtwonen.be kan je nog meer mooie foto’s zien van de coffee corners :-)  ENJOY!  

Alle video’s bekijken? Je kan de 3 video’s op de website van vtwonen zien via deze, deze en deze link. :-)

Liefs, Anne-Catherine

Credits video: vtwonen & Hotel Hungaria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *