OP DE ZETEL BIJ NOÉMIE

OP DE ZETEL / 2

Noémie en ik zijn Instagram-vrienden. Via het bekende sociale medium hebben we elkaar leren kennen en omdat het klikte zijn we nadien ook in ‘t echt begonnen met afspreken! Ik wist natuurlijk al langer dat Noémie een stem als een nachtegaal had, maar wat ik nog niet wist is dat ze een héél erg leuk appartementje heeft… Daarom ging ik op de zetel zitten bij Noémie Wolfs en haar franse bull dog Jos.

CLOCLO_NOEMIE1 CLOCLO_NOEMIE2 CLOCLO_NOEMIE6CLOCLO_NOEMIE5CLOCLO_NOEMIE4CLOCLO_NOEMIE3

De woonst van Noémie is een art-deco appartement uit de jaren dertig. Een vijftal jaren geleden stuitte ze op deze flat tijdens haar zoektocht naar een droomwoning. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Noémie is gek op spullen met een geschiedenis en ook het oude gebouw met zoveel charme liet haar niet onberoerd. Wat interieur betreft houdt ze erg van Mid-Century design in z’n ruime vorm. In haar flat zie je items van de jaren vijftig, maar ook haar vondsten van de jaren dertig tot zeventig krijgen zorgvuldig een mooi plekje toegewezen. Onder het goedkeurend oog van Jos, natuurlijk!

CLOCLO_NOEMIE9CLOCLO_NOEMIE8CLOCLO_NOEMIE10

Wanneer Noémie iets doet, doet ze het goed. Zo had ze besloten om van haar appartement een pronkstuk te maken en daar is ze in geslaagd: alles klopt van top tot teen. Zelfs de porseleinen koffiekopjes en bamboelepeltjes zijn in de Mid-Century Modern-stijl. Een stuk waar ze lang naar heeft gezocht is de zetel van Walter Knoll die in haar living staat en zoals het spreekwoord zegt: de aanhouder wint. Wat ik ook erg leuk vind aan haar interieur zijn de rotan meubels, de talrijke planten en de ouderwetse verzamelingen. Zo heeft ze verscheidene vintage plantenhouders, plastic poppetjes en retro keramische vazen. Haar volharding uit zich natuurlijk ook op muzikaal vlak, want Noémie is momenteel druk bezig met het opnemen van haar eerste solo muziekalbum. Ik sta alvast als eerste in de rij om dit plaatje te gaan kopen!

CLOCLO_NOEMIE11CLOCLO_NOEMIE12

Wil je op de hoogte blijven van alles waar Noémie mee bezig is? Volg haar dan op Instagram en word dagelijks geïnspireerd op vlak van music, fashionfood & much more!

Instagram |

En je weet het… Zoals het CLO’kje thuis tikt, tikt het nergens! :-)

© foto’s: CLO CLO

4 Reacties

 1. Waaaauw wat een fantastisch interieur!!! Ik hou hier écht van. Zo veel inspiratie in één artikel. Fijn! :)

  – Saskia

  1. Anne-Catherine

   Hi Saskia!
   Het doet me erg plezier dat je het leuk vindt. Dit is echt een mooi voorbeeld van een Mid-Century Modern interieur. Als je graag gelijkaardige meubels of decoratie wilt, kan je best vaak vintage winkels of beurzen afgaan.
   Veel herfstige groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Heel mooi ! Zou ik ook wel in willen wonen! En inderdaad, wat een grappige verzamelingen. Zovan alles net genoeg zonder erover te gaan.

  Xx Naomi

  1. Anne-Catherine

   Hello Naomi,
   Jaaaa inderdaad, heel grote en gekke verzamelingen, maar het geheel wordt gelukkig niet kitsch!
   Blij dat je het leuk vindt!
   Groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *