DUBBEL GENIETEN MET LEDER IN HUIS

DOUBLE STITCHED STELT TABLEWARE COLLECTIE VOOR

Goed nieuws voor iedereen die van leder en design houdt: het Antwerpse label Double Stitched lanceert nu ook een collectie tafelaccessoires. Net zoals bij de Fashion Collection staan ook bij de Tableware Collection enkele kernwoorden centraal: eigenheid, minimalisme en vakmanschap.

CLOCLO_DOUBLESTITCHED6CLOCLO_DOUBLESTITCHED2CLOCLO_DOUBLESTITCHED5

Waarschijnlijk kennen jullie Double Stitched al wel van de handtassen, portefeuilles en accessoires met een uitgepuurde vorm. Na de fashion industry is Double Stitched nu ook van plan om de interieurwereld te veroveren en dan wel met hun nieuwe prachtige tafelaccessoires. De collectie bestaat uit een coaster, een placemat en een servetring: onmisbaar voor een mooie tafeldekking! Al deze items worden stuk voor stuk gemaakt van vier millimeter dik buffelleder uit India en dragen een reach-certificaat. Dit garandeert een fairtrade produtieproces en menswaardige werkomstandigheden; voor mij is het ook een reden te meer om te kiezen voor Double Stitched!

CLOCLO_DOUBLESTITCHED7CLOCLO_DOUBLESTITCHED1CLOCLO_DOUBLESTITCHED10

De allereerste Tableware lijn van Double Stitched is beschikbaar in drie sublieme kleuren: Chocolate Brown, Roasted Apricot en Polished Concrete. Deze drie kleuren zijn krachtig door hun eenvoud, maar als je voor wat speelsheid wil gaan kan je ze ook combineren. Mijn all-time favourite is de Polished Concrete, een zachte grijze tint die ook heel stoer kan ogen. De kwaliteit van de huiden is uitgekozen met veel liefde en precisie. Omdat leder een natuurlijk materiaal is, kan het kleine onvolmaaktheden vertonen. Zoals men bovendien zegt wordt leder mooier met de jaren en krijgt het een echt persoonlijk karakter!

CLOCLO_DOUBLESTITCHED8CLOCLO_DOUBLESTITCHED3CLOCLO_DOUBLESTITCHED9

De Double Stitched tafelcollectie kan je in Antwerpen kopen bij De Tafel van Amandine en Jeff Antwerp. Als je liever thuis van aan je eigen tafel winkelt, kan je naar de webshops van Wander & Co en Luxury for Men surfen.

Facebook | Instagram

© foto’s: Double Stitched

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *