OOSTERLINCK LIVING

LATE NIGHT SHOPPING & WEDSTRIJD

Kennen jullie de woon- en kookwinkel Oosterlinck al? Een tijdje geleden leerde ik deze shop met Scandinavisch design in Heist-op-den-Berg kennen en was ik meteen grote fan. Van meubels tot verlichting, van decoratie tot textiel: interieurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Bovendien organiseert Oosterlinck over twee weken een leuke Late Night Shopping. Een ideaal moment dus om de winkel eens een bezoekje te brengen!

CLOCLO_OOSTERLINCK9

CLOCLO_OOSTERLINCK5

CLOCLO_OOSTERLINCK8

CLOCLO_OOSTERLINCK2

 

Bij Oosterlinck kan je terecht voor interieuritems met een Scandinavisch look & feel. Zo vind je er de merken Hay, Muuto, Normann Copenhagen, String, Ferm Living, Iittala, Design Letters en nog veel meer. Niet alle spullen komen uit het Hoge Noorden. Ook de Nederlandse merken Snurk en Pikaplant liggen in de winkel, net als de Belgische brands XLBoom en Atelier Belge. Wat ik extra leuk vind aan Oosterlinck is dat Thomas, de eigenaar, voor een heel oprechte en persoonlijke aanpak kiest. Zijn klanten zijn meestal jonge mensen die op zoek zijn naar mooie en toch betaalbare meubelen en accessoires. Hij slaagt er in om iedereen te helpen bij het maken van de juiste interieurkeuzes.

CLOCLO_OOSTERLINCK12

CLOCLO_OOSTERLINCK4

CLOCLO_OOSTERLINCK11

CLOCLO_OOSTERLINCK3

CLOCLO_OOSTERLINCK10

En, wat vinden jullie ervan? Ik ben alvast laaiend enthousiast over Oosterlinck en ook over het evenement dat op de planning staat! Op donderdag 12 mei vindt er een Late Night Shopping plaats met drinks & bites en 10% korting op het hele assortiment. Een gebeurtenis die je zeker niet mag missen, maar dat is nog niet alles… Oosterlinck en ik hebben besloten om onze krachten te bundelen en samen een wedstrijd te organiseren. Ik mag maar liefst 5 (!) mensen gelukkig maken met een waardebon van 75 euro én een persoonlijke interieurstyling tijdens het event.

Wat moet je doen om te winnen? Volg Oosterlinck op Instagram (@oosterlinck_cooking_living) en op Facebook (Oosterlinck) en  en tag een vriend of vriendin onder de foto’s over de nocturne & wedstrijd. Hoe meer vrienden je tagt, hoe meer kans je maakt om de cadeaubonnen te winnen! Op vrijdag 6 mei maak ik bekend wie de 5 winnaars zijn van deze fantastisch wedstrijd. Winnaar of geen winnaar: tijdens de nocturne van 12 mei is iedereen welkom!

CLO CLO UPDATE 06/05/16:

Proficiat aan Sofie Sa, Amber Dekeyser, Margot Van Den Broeck, Natascha Van Aelst en Anke Van Den Bergh! Zij winnen elk een waardebon van 75 euro + een persoonlijke styling tijdens de Late Night Shopping. Deze nocturne vindt plaats op donderdag 12 mei van 19u tot 22u en wordt enorm gezellig! :-)

Oosterlinck | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

2 Reacties

 1. Wat een mooie winkel! Van welk merk is de zetel op de laatste foto? Prachtig!

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Floor,
   Die sofa is van Hay. Je kan hem komen ontdekken tijdens de nocturne op 12 mei! :-)
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *