OP DE ZETEL BIJ HANNE

OP DE ZETEL / 6

Hanne woont samen met haar vriend Jeff en hun zoontje Felix in een toffe eengezinswoning in het rustige Herenthout. Misschien ken je Hanne al van Hannemans, haar eigen bedrijfje waarmee ze meubels maakt en interieurs ontwerpt. Toen ik de collectie van Hannemans vorig jaar bij Designcenter De Winkelhaak ontdekte, was ik honderd percent zeker dat ze in een mooi interieur zou wonen. In het voorjaar vroeg ik haar of ik voor m’n blog eens mocht binnenkijken in haar woning. Het resultaat van deze binnenkijker kan je hieronder bewonderen!

CLOCLO_HANNE8

CLOCLO_HANNE9

CLOCLO_HANNE10

CLOCLO_HANNE12

CLOCLO_HANNE11

CLOCLO_HANNE13

Hanne en haar vriend zijn allebei dagelijks bezig met hout en vormgeving. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze erg veel zelf hebben gedaan in hun huis. Overal hebben ze OSB platen op de vloer gelegd, de meeste meubels hebben ze zelf gemaakt of opgeknapt en ook de badkamer hebben ze volledig aangepakt. In alle ruimtes van de woning zijn er meubels of accessoires die Hanne produceert onder haar label Hannemans. De leuze van haar merk is “eigenzinnig hout” en geldt eveneens voor haar inrichting. Die is Scandinavisch-geïnspireerd, omwille van het houtgebruik en de heldere kleuren. Dankzij hun mix van zelfgemaakte items met spullen uit de Kringwinkel is hun huis echt eigenzinnig en karaktervol. Ik vind het opzet alvast super geslaagd en ben stiekem ook wel een beetje jaloers op hun mooie interieur. Wat vinden jullie ervan?

CLOCLO_HANNE1

CLOCLO_HANNE6

CLOCLO_HANNE2

CLOCLO_HANNE5

CLOCLO_HANNE3

CLOCLO_HANNE4

CLOCLO_HANNE7

Ben je fan van Hanne en haar collectie Hannemans? Volg haar dan op Facebook & Instagram of neem eens een kijkje op haar website. Leuk weetje: vanaf 19 mei kan je bij de 3 JUTTU-winkels de meubels en accessoires van Hannemans kopen!

Hannemans | Facebook | Instagram

En je weet het… Zoals het CLO’kje thuis tikt, tikt het nergens! :-)

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

8 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *