CLO CLO’S JUNGLE FEVER – PART II

decoratie-plant
HET RESULTAAT VAN DE FURNLAB PLANTENSTYLING

In de blogpost van vorige week had ik jullie verteld over hoe ik tegenwoordig helemaal verliefd ben op kamerplanten. Ik wou meer groen in onze woning integreren en had een jungle fever look voor ogen. De hippe webshop FurnLAB had mijn idee gehoord en wou mij graag helpen. Ze gaven me drie leuke bijzettafeltjes waarmee ik aan de slag mocht gaan om een plantenstyling te doen. Ben jij nieuwsgierig naar het resultaat?

CLOCLO_FURNLAB9

Ik heb allereerst een fotostyling gedaan om een paar jungle inspiratiebeelden te maken voor jullie. Ik wou tonen dat je op een simpele manier eigenlijk een heel groots effect kan krijgen! Voor deze styling heb ik drie toffe bijzettafeltjes van FurnLAB gebruikt met nog toffere namen: de Cubo, de Spoetnik en de Robin. Zoals je ziet hebben ze een verschillende look & hoogte waardoor je extra karakter toevoegt aan je interieur. Voor de planten ben ik specifiek op zoek gegaan naar kamerplanten met een exotische uitstraling bij een tuincentrum in onze buurt. Toen ik de styling deed was m’n kat Soesji trouwens heel de tijd in de buurt. Zij houdt ook erg veel van planten en gaat er vaak naast zitten om eraan te snuffelen. Dat is voor mij ook een leuke meerwaarde aan groen in je woning :-)

CLOCLO_FURNLAB10 CLOCLO_FURNLAB11

Na de inspiratiestyling moesten we uiteraard nog de tafeltjes van het merk BUTIK en de planten in ons eigen interieur zetten. Onze woning is een mengeling van vintage, Scandinavische & moderne elementen, dus planten passen er sowieso bij. We moesten alleen rekening houden met een aantal praktische zaken zoals of de planten wel genoeg plaats zouden hebben en of hun hoeveelheid zonlicht en zuurstof wel voldoende zou zijn. Ook naar de esthetische factoren wilde ik natuurlijk kijken. Hoe onze living er nu uitziet kan je hieronder op de foto’s zien. Je kan trouwens ook mijn Pinterest-pagina bezoeken als je meer inspiratiebeelden zoekt van hoe je je interieur kan doen stralen met meer groen.

CLOCLO_FURNLAB15 CLOCLO_FURNLAB16 CLOCLO_FURNLAB13 CLOCLO_FURNLAB17 CLOCLO_FURNLAB14

Ik lees graag wat jullie vinden van de plantenstyling in samenwerking met FurnLAB. Is het voor jullie genoeg jungle fever of zouden jullie nog een stapje verder zijn gegaan? Ik ben benieuwd!

FurnLAB.be | Facebook | Instagram

© foto’s: CLO CLO

8 Reacties

 1. Leuk gestyled en de gekozen planten stralen zowieso een jungle sfeertje uit! Nice job x

  1. Anne-Catherine

   Hi Sarah,
   Ik vind de planten inderdaad ook heel jungle-achtig. Merci voor het complimentje!
   Groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Ik kan ook blijven plantjes verzamelen! Fijn resultaat hier!

  1. Anne-Catherine

   Hi Hannelore,
   Kom maar snel terug eens piepen in onze BAAS WINKEL voor een leuke cactus! ;-)
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Wauw, jullie living ziet er gezellig uit zeg! Mooi resultaat met die plantjes en bijzettafeltjes… Ik wil later ook graag een huis vol planten maar dan zal ik eerst moeten leren ze in leven te houden… ;-) (Ik ben er al in geslaagd een cactus te doden, ahem.)

 4. Leuk gedaan! Ik moet hier ook dringend wat groen in huis halen…
  Supermooi blauw op de muur trouwens, heb je daar een naam/code ofzo van? :)

  1. Anne-Catherine

   Hi Eva,

   Zie dit bericht nu pas, sorry :-(
   De kleur op de muur is Vibrant Aster (TC47) van de Taste Colours collectie van Colora. Bij deze post zie je ook mooi de kleur:
   http://www.cloclo.be/oost-west-ons-nest-4/

   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 5. […] je goed kijkt op de foto’s herken je trouwens de bijzettafeltjes van FurnLAB die ik voor de blogpost van vorige week nog had gestyled in m’n eigen woning. Ze komen al meteen handig van pas om […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *