CLO CLO’S JUNGLE FEVER – PART I

plant-jungle
MEER GROEN EN GEZELLIGHEID IN ONZE WONING

Als je mij volgt op Instagram en Pinterest dan weet je ondertussen al wel dat ik van planten hou. Al een tijdje zat ik met het idee in m’n hoofd om meer groen in huis te halen en de gezelligheidsfactor omhoog te pushen. FurnLAB hoorde van m’n plannetje en wou graag een handje helpen.

Mijn inspiratiebron voor de look die ik wil creëren is de jungle. M’n vriend en ik zijn zot van kamerplanten en zeker in een vintage, Scandinavisch of modern interieur. Op m’n Pinterest-bord GREEN / Indoor kan je heel veel inspiratiebeelden vinden met de mooiste groene interieurs. Ook in deze blogpost toon ik je al wat mooie jungle fever inspiratie.

CLOCLO_FURNLAB1CLOCLO_FURNLAB9CLOCLO_FURNLAB5 CLOCLO_FURNLAB2CLOCLO_FURNLAB4CLOCLO_FURNLAB8

Wanneer ik planten koop zijn die meestal niet zo heel hoog en moet ik vaak iets leuks zoeken om ze op te zetten. Dan kan je echt spelen met verschillende hoogtes en op die manier planten met een bepaalde kleur of look extra doen opvallen. Toen ik op de site van FurnLAB zag dat ze van het merk BUTIK heel veel hippe en betaalbare bijzettafels verkochten kon ik wel een gat in de lucht springen. Zeker ook omdat de meubeltjes allemaal mooi en tijdloos zijn. Mijn lievelingsstukken zijn de Cubo, Spoetnik en Robin. Alledrie zijn ze heel modern, maar ook simpel waardoor je ze makkelijk kan combineren. Of je nu gaat voor een Scandinavisch, vintage of minimal interieur: het ziet er sowieso top uit met deze meubels!!!

CLOCLO_FURNLAB3

CLOCLO_FURNLAB7

CLOCLO_FURNLAB6

Van FurnLAB mocht ik met de Cubo, Spoetnik en Robin aan de slag gaan om op ons appartement een jungle-geïnspireerde look te creëren. Deze week doe ik een fotostyling om een paar inspiratiebeelden te maken voor jullie. De uitwerking van m’n eigen  jungle fever interieur leg ik komende dagen ook vast op foto en dan trakteer ik jullie volgende week op het resultaat! Wees er maar zeker van dat het super gaaf zal worden!

En dan nu is het aan jullie: Houden jullie van deze jungle fever inspiratie? Wat vinden jullie van de drie bijzettafeltjes van FurnLAB die ik gekozen heb? Laat iets weten!

FurnLAB.be | Facebook | Instagram

© foto’s: Pinterest en FurnLAB

6 Reacties

 1. ziet er prachtig uit! ik vind het leuk

  1. Anne-Catherine

   Hi Alexa!
   Ik ben blij dat je het prachtig vindt. Neem zeker volgende week een kijkje op de blog voor het resultaat!
   Zonnige groetjes!!!

 2. Supermooie blog, supermooie bijzettafeltjes (helemaal mijn smaak). Ik kijk al uit naar jouw plantenjungle!

  1. Anne-Catherine

   Hi Katrijn,
   Merci voor je complimentjes! Wat vond je van het resultaat?
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Hoi Anne-Catherine,
  Het resultaat was erg mooi en hip! Goed gedaan :-)
  Groetjes,
  Katrijn

  1. Anne-Catherine

   Mercikes! :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *