HAY GOES THE WRONG WAY

SEBASTIAN WRONG STELT WRONG FOR HAY VOOR

Vorige week werd in de HAY flagshipstore van België het nieuwe designlabel WRONG FOR HAY (WH) voorgesteld. Hoezo een nieuw designlabel zeg je? De samenwerking tussen de Londense ontwerper Sebastian Wrong en HAY liep in 2013 zo goed dat de twee besloten er een vervolg aan te breien. WH heeft alles van meubels tot lampen, textiel en accessoires en kan je dus een compleet designlabel noemen.

DSC_6198DSC_6233DSC_6237

WRONG FOR HAY is enerzijds het kindje van HAY en anderzijds is het een zelfstandig merk. Net zoals het Deense moedermerk is het een tof label met betaalbaar design en met een sterke identiteit. De studios van WH zijn echter in Londen en worden geleid onder het artistieke oog van Sebastian Wrong. Het nieuwe merk is dan ook meer werelds, urban en eclectisch van stijl als je het zou vergelijken met HAY. Toch zie je ook dat alles met een Scandinavische twist is: het is puur, dynamisch en jong.

DSC_6203_2DSC_6225DSC_6226DSC_6242

WRONG FOR HAY is echt top. Ik vind het fantastisch dat het een volwaardig merk is met zo veel mooie dingen. Als je de collecties van HAY en van WH combineert krijg je echt een uniek interieur met een perfecte balans tussen de minimale en Scandinavische touch van HAY en de urban en eclectische look van WH. Toen ik de voorstelling bijwoonde viel het me op dat ikzelf altijd terug greep naar een aantal specifieke items. Ik had echt wel enkele favorietjes zitten in de collectie. De koperen bureaulamp CLOCHE vond ik prachtig qua vormgeving. Alles van de WH werkaccessoires zie ik zo bij mij thuis staan, met bij uitstek de LENS potjes in het marmer, hout of kurk. En om m’n top 3 af te sluiten: de DOT tassen (toiletzak, tablettas, strandzak) waren zowel een streling voor het oog als enorm praktisch.

En jij, ben jij al bij de HAY winkel in Antwerpen langs geweest om WRONG FOR HAY te gaan bewonderen?


DSC_6245
DSC_6243DSC_6214DSC_6215© alle foto’s: CLO CLO

4 Reacties

 1. De bureaulampen en het textiel hebben een beetje mijn hart gestolen. Super mooi allemaal! xo

  1. Anne-Catherine

   Hi Nikki,
   Jaaaaa, mooi he! Bij mij staat ook echt de bureaulamp op nummer 1 en dan verder de schattige potjes, het glaswerk en de zwarte witte zakjes. Ik denk dat ik binnenkort eens terug ga moeten gaan, maar dan met een volle portefeuille :-)
   Vrolijke groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Ik was toevallig daarstraks in de Hay en ben ook gevallen voor die tasjes met de stippenprint, en die zwart-witte handdoeken! Supermooi, zoals te verwachten viel ;)

  1. Anne-Catherine

   Hello Hannelore,
   Haha, ik denk dat we allemaal wel een aantal hartendiefjes in deze collectie hebben zitten. Heb je iets zwart-wit gekocht? Merci trouwens dat je komt kijken naar m’n blog. Die van jou volg ik al een tijdje :-)
   Zomerse groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *