Werkplek Make-Over II

MIJN NIEUWE BUREAU DEEL 2

Zoals jullie vorige week op mijn blog konden lezen besloot ik een tijdje geleden om mijn bureau te vernieuwen. In deze blogpost toon ik jullie met veel trots het resultaat van deze make-over. Ik werkte voor dit project samen met IKEAlivingdesign en Levis en ben super blij met hoe alles er uit ziet (na enkele weken hard werken)! Zijn jullie benieuwd?

werkplek-bureau-inspiratie-levis1

werkplek-bureau-inspiratie-livingdesign1

werkplek-bureau-ikea4

werkplek-bureau-washitape

werkplek-bureau-levis3

werkplek-bureau-ikea3

werkplek-bureau-livingdesign2

werkplek-bureau-ikea2

werkplek-bureau-boeken

werkplek-bureau-notitieboekjes

werkplek-bureau-levis2

Mijn bureau is echt een droomplekje geworden waar ik mijn hart en ziel in heb gelegd. Ik wou enerzijds dat het er Pinterest perfect uitzag en anderzijds moest het ook heel praktisch zijn. Daarom dat ik voor veel opbergruimte heb gezorgd zowel op de tafel als in de rekken. Ik voorzag verschillende bakjes, dozen, opbergers, lectuurbakken enzovoort voor al mijn spullen. Daarnaast koos ik ook voor enkele dingen tegen de muur zoals het String rekje van bij livingdesign en het raster van IKEA. Deze 2 eyecatchers creëren trouwens een mooi grafisch geheel in combinatie met het grote kleurvlak met verf van Levis. Ik werkte alles af met toffe decoratie, planten & stationary en ben super blij met het resultaat!!! :-)

werkplek-bureau-vazen

werkplek-bureau-ikea1

werkplek-bureau-decoratie

werkplek-bureau-papier

werkplek-bureau-kaften

werkplek-bureau-livingdesign3

werkplek-bureau-dozen

werkplek-bureau-livingdesign4

werkplek-bureau-plant

werkplek-bureau-levis4

ikea-livingdesign-levis

Wat vinden jullie van mijn nieuwe werkplek? Laat het me zeker weten in de comments hieronder!

IKEA | Facebook | Instagram

livingdesign | Facebook | Instagram

Levis | Facebook

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

10 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *