Werkplek Make-Over I

MIJN NIEUWE BUREAU DEEL 1

Sinds ik zelfstandige in hoofdberoep ben geworden in april, werk ik bijna altijd van thuis uit. Dat lijkt allemaal makkelijk en gezellig, maar is best moeilijk gezien ik heel veel spullen heb en snel een rommelboeltje maak. Omdat ik bovendien ook wel eens zin had in iets nieuws, besloot ik om mijn werkplek te vernieuwen. Ik koos ervoor om samen te werken met enkele toppers zoals IKEALivingdesign en Levis, die allemaal prachtige dingen in hun gamma hebben. Vandaag licht ik alvast een tipje van de sluier… Kijk je samen met me mee?

levis-verf-schilderen

interieur-bureau-livingdesign

interieur-werkplek-livingdesign

interieur-werkplek-ikea

Ik ging voor een heldere en Scandinavische vibe, met een witte basis en enkele blauwtinten als detail. Daarnaast koos ik verschillende keren voor houten elementen, zwarte decoratie en zelfs hier en daar een roze toets. Het eindresultaat toon ik jullie graag over enkele dagen, maar ik ben alvast super benieuwd naar wat jullie vinden van deze teaser? Ik ben zelf echt helemaal gek van de blauwe verf van Levis die ik op de muur heb gebruikt. Het kleurenvlak bestaat uit 3 verschillende tinten die erg mooi bij elkaar aansluiten, namelijk Wilde Zee, Gentle Aqua en Denim Drift. Die laatste is trouwens uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017 en is dus echt super trendy! Enkele andere eyecatchers waarvoor ik heb gekozen zijn het String-wandrekje, de Dots van Muuto en de Wooden Hand van Hay die ik alledrie bij Livingdesign vond. Daarnaast was ik ook meteen grote fan van het Barsö-raster en alles van de stationery dat ik bij IKEA scoorde, bijvoorbeeld de grijze dossierdozen en de houten pennenhouders. Zoals je ziet moet ik het geheel nog een beetje stylen en afwerken, maar ik ben er vast en zeker van dat het er prima gaat uitzien!

interieur-dots-livingdesign

bureau-dots-livingdesign

interieur-organisatie-ikea
interieur-forhoja-ikea
interieur-desk-ikea
Wat vind jij van het kleurenpalet en de details? Over enkele dagen toon ik jullie het volledige resultaat! :-)

IKEA | Facebook | Instagram

Livingdesign | Facebook | Instagram

Levis | Facebook

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

10 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *