Video – Trend Special

vrouw-zetel-kasten
VTWONEN & DESIGNBEURS

Ik ging naar de vtwonen & designbeurs in Amsterdam en zocht voor jullie uit welke nieuwigheden er waren. Ik zag veel natuurtinten, Japanse invloeden en leuke vormvlakken! Welke trend is jullie favoriet?

Trends:

 1. Natuurtinten zijn in!
 2. Japans minimalisme
 3. Vormvlakken op je muur
 4. Geef souvenirs een originele plek
 5. Gordijnen gebruiken om ruimte slim op te delen

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

© video: Julie Vranckx

P.S. Wisten jullie trouwens dat ik elke maand een rubriek voor het vtwonen magazine schrijf? Ik schrijf voor de We Love-rubriek de Belgische artikeltjes, die staan vooraan in het magazine en dat zijn korte nieuwsfeitjes over lifestyle onderwerpen. Leuk he?!

2 Reacties

 1. Het japans minimalisme (wabi sabi) is wat mij betreft puur en tijdloos mooi. Het brengt een bepaalde natuurlijke rust en zorgt daardoor voor een aangename woonsfeer.

  1. Hi Aaron,
   Ja, inderdaad. Vind ik ook. Prachtige stijl!
   Groetjes, Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *