Video – Trend Special

Anne-Catherine Clo Clo vt wonen design beurs
VTWONEN & DESIGNBEURS

Ik ging naar de vtwonen & designbeurs in Amsterdam en zocht voor jullie uit welke nieuwigheden er waren. Ik zag veel natuurtinten, Japanse invloeden en leuke vormvlakken! Welke trend is jullie favoriet?

Trends:

  1. Natuurtinten zijn in!
  2. Japans minimalisme
  3. Vormvlakken op je muur
  4. Geef souvenirs een originele plek
  5. Gordijnen gebruiken om ruimte slim op te delen

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

© video: Julie Vranckx

P.S. Wisten jullie trouwens dat ik elke maand een rubriek voor het vtwonen magazine schrijf? Ik schrijf voor de We Love-rubriek de Belgische artikeltjes, die staan vooraan in het magazine en dat zijn korte nieuwsfeitjes over lifestyle onderwerpen. Leuk he?!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *