Video – Indian summer styling

vrouw-zetel
MIJN SLAAPKAMER KREEG EEN KLEURRIJKE MAKE-OVER

In deze vlog ga ik m’n slaapkamer restylen. Ik koos voor een Indian summer kleurenpalet met veel blauwe en roze tinten. Ideaal voor de overgang tussen zomer en herfst! Ik ging shoppen bij Dille & Kamille en vond daar heel veel leuke spulletjes die bij m’n kleurenpalet passen. Nieuwsgierig? Bekijk de video om het resultaat te zien!

Tips:

  1. Decoratie aan de muur zorgt voor veel sfeer.
  2. Ga voor kleur en bepaal vooraf je kleurenpalet. Ik koos een Indian summer kleurenpalet!
  3. Zoek unieke planten uit.
  4. Kies een meubelstuk met karakter, zoals deze grijze spijlenstoel met rieten zitting.
  5. Een leuk deco adresje: Dille & Kamille 

Velen van jullie vroegen ook op m’n Insta Stories waar het fantastische hemelbed in m’n slaapkamer vandaan komt… Wel, ik moet jullie teleurstellen, want dat is een op maat gemaakt stuk… Samen met m’n lief heb ik dit bed uitgetekend & ontworpen en nadien heeft hij het helemaal zelf gemaakt & in elkaar getimmerd! Leuk he?!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

© video: Julie Vranckx 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *