Mijn groene velvet sofa

Sofacompany Anne green
EEN EYECATCHER IN MIJN LIVING DANKZIJ SOFACOMPANY

Zoals jullie vast en zeker wel hebben zien verschijnen op m’n Instagram heb ik een nieuwe sofa. Nou ja, nieuw… Ik heb ‘em eigenlijk al sinds ik ben verhuisd, maar ik had nog niet de tijd gevonden om erover te bloggen. Omdat jullie allemaal zo enthousiast waren (en blijven!) leek het me leuk om er wat dieper op in te gaan.

Sofacompany Anne living

Sofacompany groene zetel

Zoals we ondertussen allemaal weten is velvet een echte trend. Zowel in interieur als fashion zien we de stof overal opduiken. Hoe kan het ook anders? Het materiaal is super zacht en dankzij z’n glans heeft het een sophisticated uitstraling die thuishoort in verschillende stijlen. Mij hoef je zeker niet meer te overtuigen! ;-)

Ik koos voor de ‘Anne’ 3-zitsbank, omdat ik vond dat de klassieke vormgeving wel zeker zou passen bij mijn karaktervolle appartementje. De stof is ‘Velours Lux Dark Green’ en de pootjes zijn ‘Oak’. Op de website kan je het model bekijken met zwarte pootjes, maar als je een verandering wil doen of als je zelf je unieke meubel wil samenstellen, dan kan dat via de Make Me-tool. Ik ben alvast erg blij met de look & feel van mijn zetel en ik blijf complimentjes krijgen! :-)

Sofacompany Anne velvet
Sofacompany velours zetel

Sofacompany zetel plant

Wat vinden jullie van m’n groene velours sofa? Zouden jullie het ook wagen? Ik ben benieuwd!

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *