CLO CLO & XLBOOM GIVEAWAY

poef_deco
INSTAGRAM WEDSTRIJD BELGISCHE DESIGNSTOEL

Goed nieuws voor alle interieur- en designliefhebbers onder ons: ik houd een super leuke giveaway op Instagram! Dankzij XLBoom, een Belgisch designmerk, mag ik een hippe BOTO kruk cadeau doen aan mijn lezers en volgers. Vreugdekreet!

CLOCLO_XLBOOM2 CLOCLO_XLBOOM3

Twee weken geleden was ik uitgenodigd op de Welcome Days van XLBoom, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in decoratieve accessoires, zitmeubilair en tafeltjes. Ik was erg nieuwsgierig naar hun nieuwe collecties, omdat ik met zekerheid wist dat er een aantal top items zouden worden voorgesteld. Ik werd extra enthousiast toen ze me bij XLBoom vertelden dat ik via CLO CLO één van hun designstukken mocht weggeven.

De BOTO is een ontwerp van de Londense kunstenaar en designer Finn Stone. Je kan het meubel gebruiken als stoeltje, als bijzettafel of puur als decoratief element, gezien het zo mooi is vormgegeven. Door zijn eenvoud en de combinatie van kunststof en hout oogt het krukje heel modern en Scandinavisch: exactly what we love!  Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik één BOTO ter waarde van 195 euro mag weggeven. Bovendien mag de winnaar zelf kiezen of hij liefst een witte of een zwarte BOTO in zijn interieur wil zetten.

CLOCLO_XLBOOM1CLOCLO_XLBOOM5

Wat moet je doen om te winnen?

Volg CLO CLO en XLBoom op Instagram via “annecatherine_cloclo” en “xlboom”. Repost de wedstrijdfoto met de hashtag #CLOCLOforXLBOOM en zet als bijschrift welk kleur je wil winnen, wit of zwart. That’s it! Ohja, vergeet niet dat je profiel (tijdelijk) openbaar moet zijn, zodat ik alle deelnemers kan terugvinden via de hashtag.

De giveaway loopt nog tot en met volgende week dinsdag (30 juni). Om 18 uur maak ik via Instagram en Facebook bekend wie gewonnen heeft en dan kan de winnaar meteen de zomervakantie goed inzetten!

CLO CLO UPDATE 30/06/15:

Proficiat aan Luana Masala (@xoxoluana), zij is de winnaar van de mooie BOTO designkruk van XLBoom!

CLOCLO_XLBOOM6 CLOCLO_XLBOOM7

Benieuwd naar XLBoom? In Antwerpen kan je de collecties bewonderen bij Matriks, Jeff, Amandine en Donum. Aanrader!

© foto’s: CLO CLO 

P.S. Voor m’n verjaardag twee weken geleden heb ik een fantastisch fototoestel gekregen van mijn vriend, familie en vriendinnen. Omdat ik het leuk vind om met deze camera te oefenen en op pad te gaan, heb ik een fotostyling van de BOTO gedaan in het art deco-park vlakbij ons. De houten BOTO is echter geen buitenmeubel, omdat het hout er niet voor geschikt is. Als je op zoek bent naar een tof tuinmeubel van XLBoom klik dan hier.

6 Reacties

  1. Anne-Catherine

   Hi liefste Lori,

   Vind ik ook. Zo meteen maak ik de winnaar bekend. Fingers crossed!

   X, Anne-Catherine

 1. Geweldige giveaway! Die witte is echt zo mooi! Gezien ik enkel foto’s deel via Instagram die ik zelf genomen heb (A girl and her principles :p) zal ik helaas moeten passen :( Maar wel via Twitter gedeeld #ikhoopdatdatooktelt ^^

  x Aurélie

  1. Anne-Catherine

   Hi Aurélie,
   ik snap je principes volledig! Merci dat je de foto via Twitter hebt gedeeld, ik trek zo meteen een random name. Ik kruis mee m’n vingers voor jou!!!
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Superleuke giveaway. Ik ben al een tijdje aan het duimen :)

  1. Anne-Catherine

   Hey Evelien,
   Leuk dat je hebt meegedaan. Ik ben ook benieuwd wie hem mee naar huis mag nemen! :-)
   Greets, Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *