CACTUS GIVEAWAY

cactus-giveaway
WIN EEN FENOMENALE CACTUS!

Terwijl jullie deze blogpost lezen huppel ik vrolijk rond door Barcelona. Na acht maanden hard werken én zonder vakantie heb ik besloten om een weekje welverdiende rust te nemen. Vooral afgelopen maand had ik het heel erg druk met het openen van de BAAS WINKEL waar ik cactussen verkocht. Na de laatste dag van de pop-up had ik nog enkele cactussen over… en daarom organiseer ik een giveaway!

CLOCLO_CACTUS1

De cactus die je kan winnen met deze giveaway is een Euphorbia Ingens. Zoals je op de foto ziet is hij toch wel tamelijk groot (± 150 cm) en dit geeft meteen erg veel karakter aan je woning. Als je niet zeker bent of zo’n grote cactus wel iets voor jou is kan je even hieronder naar de inspiratiebeelden kijken. Ik vind persoonlijk dat je met planten in je interieur altijd goed zit!

CLOCLO_CACTUS3CLOCLO_CACTUS4CLOCLO_CACTUS7CLOCLO_CACTUS6CLOCLO_CACTUS5

Wat moet je doen om deze prachtige cactus te winnen? Je kan op twee manieren meedoen met de wedstrijd! De eerste mogelijkheid is dat je mij onderaan dit artikel vertelt waar jij de cactus in je woning zou plaatsen en hoe graag je hem wil winnen. De tweede optie is dat je mij op Instagram volgt en een vriend tagt. Hoe meer vrienden je tagt, hoe meer kans je maakt om de fenomenale cactus te winnen, hoera!

CLO CLO UPDATE 19/09/15:

Proficiat aan Lisa Decrick (@lisadecrick), zij is de winnaar van deze supercoole cactus!

Op zoek naar meer inspiratie voor cactussen & planten in je interieur? Snuister dan eens rond op m’n Pinterest. Wil je mee doen met de wedstrijd via Instagram, maar volg je mij nog niet? Klik dan hier.

© foto’s: CLO CLO & Pinterest 

22 Reacties

 1. Ik zou heel erg graag deze cactus winnen. Past perfect in m’n interieur en eindelijk zou ik een plant kunnen plaatsen die m’n kat niet wilt opeten! ;-) xx Lori

  1. I want a cactus!!

 2. Hoi Ann-Catherine,

  De eerste plantjes die ik ooit kreeg waren cactusjes die veel jaren zijn meegegaan, hoewel ik toch niet meteen de beste cactus-verzorger was. Intussen heb ik eindelijk m’n eigen plekje gevonden en uiteraard heb ik alweer een cactus gekregen, zij het een kleintje. Het is geen geheim dat mijn vingers niet meteen groen zijn en dat ik veel weg ben. Een cactus past gewoon bij mij. En zéker in mijn nieuwe appartement, daar zal hij alle plaats krijgen om de show te stelen en wat zuiderse zon in huis brengen…

  Hoopvol liefs,

  Van een geprikkelde vrouw

 3. Mijn vriend is een bioloog en houdt van planten. Wat nog ontbreekt en wat hij al heel lang wil is een grote cactusplant als statement piece in onze woonkamer. We hebben ondertussen héél veel kleine plantjes en cacti gekocht maar zo’n grote zou de max zijn om mijn vriend te verrassen.

 4. Joehoe!

  Ik ga zondag voor een huisje kijken. Of kopen. Als het wat meezit. En wat doe je als je een huis hebt? Het decoreren, indeed. Met cactussen, graag.

  x d

 5. What??!! Die wil ik graag winnen! Ik ben enkele weken terug bij lokale handelaars op zoek gegaan naar zo een cactus en helaas van een kale reis thuis gekomen! Perfect voor in mijn woonkamer. Snel naar Instagram ;-)

 6. Super actie, van zo’n cactus droom ik al jaren, maar budgetgewijs is het er nog nooit van gekomen om er mij effectief een aan te schaffen.
  Daar we momenteel nog steeds in de besparingsjaren zitten, waag ik dan ook heel graag hier mijn kans bij jou! De cactus zou een ereplekje krijgen in mijn zitruimte , eindelijk een beetje extra groen in huis … en een grote vriend voor onze twee mini-cactussen !
  Geniet nog van uw reis in Barcelona …
  Groetjes Mieke

 7. I’m a real cactuslover!! ik wil deze zooooo graag! zou perfect passen in ons nieuwe huisje. er staan al veel kleine broertjes hem op te wachten! x

 8. Deze cactus zou ik ZO graag cadeau geven aan m’n zus! Ze is vorig weekend alleen gaan wonen en -al zeg ik het zelf- er kan hier en daar wel nog een groene knaller bij. Fingers crossed dus voor dit pareltje! x

 9. Cactussen zijn mooi.
  Onze Deense vintage meubels zijn mooi.
  Perfect match!
  Voor onze winkel op de Britselei op te fleuren.
  Dan kunnen onze klanten er ook van genieten!

 10. Lieve CloClo ;-)

  Zoals je weet is mijn cactus adoratie zeer groot, maar de grootste fan in huis is mijn lieve man. Overal vind je mini en medium cactussen. Hij draagt er zoveel zorg voor, heel schattig om te zien! Onlangs zei hij: Een mega cactus naast onze piano zou zo mooi staan, want daar is ook een perfecte zoninval. Ik heb me al suf gezocht achter dit exemplaar, want ik wil hem enorm hard verrassen voor onze trouwdag, maar mijn oog is nog niet op de juiste gevallen. Tot jouw post uiteraard! Maak jij mijn mannetje mee gelukkig?! Liefs <3 Jasmine

 11. WHOOHOO! CACTUSLOVE!
  DUS…. ik zou héél graag deze cactus winnen, omdat die megagroot is! Mijn living is ook megagroot, maar redelijk plant-kaal. ZOU DUS awesome zijn om deze op te vullen met dit prachtexemplaar van CLO CLO. Na al de renovatiewerkshit zou dit echt de kers op de taart zijn.

  lieve kusjes!
  Liliroxx ;)

 12. Ik kocht pas mijn eerste 2 cactusjes via jou en ben sindsdien HELEMAAL fan (lees: vraagt niet veel onderhoud en is dus top aangezien ik daar geen held in ben en niet veel thuis ben)! Op die manier kunnen we ons huisje toch van het nodige groen voorzien en een groter exemplaar mag dus zeker niet ontbreken. Hij zou perfect passen in onze living naast de zetel. Onmiddelijk ook een eyecatcher voor wanneer we bezoek hebben! :-) Fingers crossed!!

  PS: ik wil nog een post online zetten van ons interieur thuis en de cactus zou het plaatje compleet maken!

 13. I have to winnnnn this huge baby cactus :D

 14. Hello clo-clo!!
  WAT EEN CACTUS! i”m a horder in cactussen en mijn appartementje is een ware jungle, thats how i like it. Het inspireert me om patronen te maken en in deze habitat voel ik me koning te rijk!! dit pareltje gaat mijn jungle alleen nog maar echter doen lijken!

 15. Ooooo Anne – Catherine,
  ik denk eerlijk voor zo’n zieltje in huis dat vele mensen met smaak voor interieur wel in de rij willen staan..
  Ik ben als geen ander. Hij zou het middelpunt worden van mijn appartement bij de zetel. Schoon in t zonlicht. Deze zou zeker weten de nodige zorg krijgen van me :D
  Pure klasse!!!!!
  Ik doe natuurlijk mee :D
  Groeten Alice

 16. Mijn appartement staat al vol met (5!!!) prachtige CLO-CLO-cactussen dus heb ik deze niet meer nodig. Maar ik wil hier gewoon even zeggen dat deze cactussen geweldig zijn, dus, seriously people, om ter snelste naar instagram & zoveel mogelijk vrienden taggen!!!!!!

 17. Ik heb deze cactus ook in de winkel zien staan, en toen was het meteen liefde op het eerste gezicht!! Had op die moment alleen geen geld, maar ooooooh wat zou ik deze graag in mijn living/eetkamer zetten!!!! Cactussen en ik zijn ook een soort relatie aangegaan doorheen de jaren… Als iemand een bloemetje of plantje wilt geven, zeg ik altijd; doe maar een cactus! (Die kan ik ten minste levend houden) dus Anne-Catherine: geef deze cactus aan mij en ik geef hem heel erg graag een nieuwe thuis!!

 18. Hoi Hoi!

  Deze cactus verdient een leuke thuis en bij mij thuis krijgt hij een centrale plek!
  Hij zal alle liefde en zorg krijgen die hij maar nodig heeft. Ik heb een voorliefde voor cactussen, er staat er zelfs één op mijn bureau op het werk. En ja, het leeft nog!
  Een grote cactus heb ik nog niet in mijn collectie. Maar binnenkort misschien wel.

  Liefs, Elke

 19. Hey daar Meneer Cactus!

  Wat ben jij een prachtexemplaar. Jij zou bij ons thuis enkele harten sneller doen slaan. We hebben al wat kleinere exemplaren en jij zou hier perfect tussen passen. Wat denk je ervan? Ik beloof dat je nooit de afwas zal moeten doen! Jij mag gewoon lekker blinken en jezelf zijn ;)

  Tot binnenkort allerliefste Meneer Cactus! Veel liefs Jolien

 20. Oh ik zou dit zoooo graag winnen! Ik ga volgende week samenwonen en dit zou prachtig staan in ons appartementje. Ik was van plan dit weekend op cactussenjacht te gaan, maar hopelijk is dat nu niet meer nodig. Fingers crossed!

 21. Hi CLO CLO!
  Ooit heb ik ook Euphorbia Ingens gehad… Hij kwam precies rechtsreeks uit de strips van Lucky Luke of uit de woestijn :-)
  Heel het land ben ik doorkruist om hem te gaan halen in mijn kleine volkswagen golf.
  Met hulp van de buren kreeg ik hem op mijn appartement op de 2e verdieping. Ik zag mijn cowboycactus zo ontzettend graag! Blijkbaar iets te graag.. want na een maand begon hij onderaan te rotten wegens te veel water (en te voedingrijke aarde). Herhaaldelijke reddingspogingen via youtube-filmpjes die beweren rotte delen te kunnen ‘wegsnijden’ haalden niets uit en na enkele maanden was ik weer cactusloos :-(
  Ik maak dus nooooit dezelfde fouten opnieuw als ik een nieuwe cactus win!! :-)
  Ines

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *