Werkplek Make-Over II

blauwe-bureau
MIJN NIEUWE BUREAU DEEL 2

Zoals jullie vorige week op mijn blog konden lezen besloot ik een tijdje geleden om mijn bureau te vernieuwen. In deze blogpost toon ik jullie met veel trots het resultaat van deze make-over. Ik werkte voor dit project samen met IKEAlivingdesign en Levis en ben super blij met hoe alles er uit ziet (na enkele weken hard werken)! Zijn jullie benieuwd?

werkplek-bureau-inspiratie-levis1

werkplek-bureau-inspiratie-livingdesign1

werkplek-bureau-ikea4

werkplek-bureau-washitape

werkplek-bureau-levis3

werkplek-bureau-ikea3

werkplek-bureau-livingdesign2

werkplek-bureau-ikea2

werkplek-bureau-boeken

werkplek-bureau-notitieboekjes

werkplek-bureau-levis2

Mijn bureau is echt een droomplekje geworden waar ik mijn hart en ziel in heb gelegd. Ik wou enerzijds dat het er Pinterest perfect uitzag en anderzijds moest het ook heel praktisch zijn. Daarom dat ik voor veel opbergruimte heb gezorgd zowel op de tafel als in de rekken. Ik voorzag verschillende bakjes, dozen, opbergers, lectuurbakken enzovoort voor al mijn spullen. Daarnaast koos ik ook voor enkele dingen tegen de muur zoals het String rekje van bij livingdesign en het raster van IKEA. Deze 2 eyecatchers creëren trouwens een mooi grafisch geheel in combinatie met het grote kleurvlak met verf van Levis. Ik werkte alles af met toffe decoratie, planten & stationary en ben super blij met het resultaat!!! :-)

werkplek-bureau-vazen

werkplek-bureau-ikea1

werkplek-bureau-decoratie

werkplek-bureau-papier

werkplek-bureau-kaften

werkplek-bureau-livingdesign3

werkplek-bureau-dozen

werkplek-bureau-livingdesign4

werkplek-bureau-plant

werkplek-bureau-levis4

ikea-livingdesign-levis

Wat vinden jullie van mijn nieuwe werkplek? Laat het me zeker weten in de comments hieronder!

IKEA | Facebook | Instagram

livingdesign | Facebook | Instagram

Levis | Facebook

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

10 Reacties

 1. Zo mooi!!! Mag ik bij jou komen wonen of kom je mijn huis eens onder handen nemen? ;)

  1. Anne-Catherine

   Haha, we zullen eens afspreken en dan zal ik je tips geven! :-) xxx

 2. Héél mooi! Zijn de accessoires op het raster (de zwarte haken, hangpotjes, clip) ook allemaal van Ikea?

  1. Anne-Catherine

   Hi Sharon,
   Dankjewel! :-)
   – De zwarte haken zijn van een Zweeds merk dat je voorlopig niet in België vindt. Het heet Granit. Als je zwarte haken zoekt, kan je die wel vinden bij de vtwonen collectie: https://www.vtwonen.be/vtwonen-collectie/accessoires-vtwonen/muurdecoratie/#
   Als je stalen haken zoekt, vind je die ook bij Dille & Kamille: http://www.dille-kamille.be/nl/shop/c/112/s/1052/s-haken-roestvrij-staal/
   – De hangpotjes zijn van een Deens merk, Sostrene Grene genaamd. Dat heb je ook niet in België, maar wel in Rotterdam. Zeker eens bezoeken als je daar bent!
   – De clips zijn denk ik ook van Grint, maar die vind je tegenwoordig ook wel redelijk makkelijk terug. Bijvoorbeeld in het goud bij Finn Concepts: https://www.finnconcepts.com/product-page/94396539-3d45-4d7f-176d-f428dfa16059
   Of in het zwart bij vtwonen: https://www.vtwonen.be/shop/wonen/muurdecoratie-wanddecoratie/posters-kunst/vtwonen-clip-set-van-3-l-p134844.html?searchp=vtwonen%20clip
   Veel succes!
   Winterse groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Zo mooi Clo Clo! #werkplekgoals❥

  1. Anne-Catherine

   Hi Céline,
   Thank meid! Als ge ooit hulp of tips nodig hebt voor uw interieur: ge weet me te vinden! :-)
   Veel lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 4. Zelf wil ik mijn bureau nog iets gezelliger maken, maar ik weet niet hoe. p.s. : je stijl is echt zalig!

  1. Hi Anouk,
   Lees dit bericht precies nu pas :-D
   Thanks voor de complimenten!!!
   Groetjes, Anne-Catherine

 5. Ann Vastenavondt

  Super geslaagd! Leuke ideeën en helemaal mijn ding.
  Weet je toevallig nog de naam van de kleuren Levisverf die je gebruikte? Ik ben ook toe aan een nieuw gepimpte bureau ;)

  Alvast bedankt!

 6. Hi Ann,
  Thanks voor je bericht.
  De kleuren waren denk ik Gentle Aqua, Denim Drift S0.10.50, Wilde Zee 6381, Delicate Aqua. Maar weet niet meer welke kleur waar stond. Is al meer dan anderhalf jaar geleden… :-)
  Groetjes, A-C

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *