Video – Vraag het vtwonen

anne-catherine-voor-zetel
IK BEANTWOORD JULLIE WOONVRAGEN IN DEZE VTWONEN-VIDEOREEKS

Een tijdje geleden vroeg vtwonen mij of ik samen met hen enkele toffe video’s wilde maken. Het doel? Jullie inspireren natuurlijk! Het onderwerp? Jullie meestgestelde interieurvragen! In de korte video’s laat ik jullie telkens stap voor stap zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt.


Hieronder kan je alvast de teaser van Vraag het vtwonen bekijken…

Benieuwd naar de hele videoreeks? Je kan de 8 video’s bekijken via deze link. VEEL PLEZIER! :-)

Liefs, Anne-Catherine

Credits video: vtwonen & Hotel Hungaria

2 Reacties

  1. […] een 20-tal weken zwanger was maakte ik samen met vtwonen enkele toffe video’s vol interieuradvies. Dat was toen zo’n succes dat we besloten om nog eens de handen in elkaar te slaan. Deze keer […]

  2. […] ik een 20-tal weken zwanger was maakte ik samen met vtwonen enkele toffe video’s vol interieuradvies. Dat was toen zo’n succes dat we besloten om nog eens de handen in elkaar te slaan. Deze keer […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *