Slaapkamer voorbereidingen

HEERLIJK TOT RUST KOMEN MET SWISS SENSE (part I)

Ik hecht heel veel belang aan een goede nachtrust, dus een goed bed van Swiss Sense kon niet ontbreken in m’n nieuwe huis… Benieuwd hoe ik m’n nieuw bed heb gekozen? Lees dan deze blogpost :-)

Ongeveer 2,5 jaar geleden zag ik de Lifestyle by vtwonen-collectie van Swiss Sense in het echt. Het was op de vtwonen beurs in Amsterdam, eind 2019, en ik weet nog dat ik helemaal gek was op de collectie. Enkele maanden voordien had ik op de social media kanalen van de Nederlandse interieurblogster &SUUS al wat previews zien verschijnen en die hadden mij erg benieuwd gemaakt. Vooral de stijl die zij had had ontwikkeld voor Swiss Sense vond ik prachtig. Toen ik op de vtwonen beurs dan ook effectief de bedden uittestte was het voor mij crystal clear: als ik ooit een nieuw bed zou kopen, dan zou het één van deze collectie zijn!

Vorige zomer — na enkele maanden op een matras op de grond te slapen in ons nieuwe huis — was het zo ver. We gingen een nieuw bed kiezen. En oh yeah, we gingen dit doen bij Swiss Sense. Op zich was de keuze van de look snel gemaakt, gezien ik het exacte bed van de showroom heel mooi vond. Als jij trouwens niet goed weet welke stijl jij leuk zou vinden, dan kan je hier de 5 stijlen ontdekken.

Ik koos qua basis/look voor de Lifestyle by vtwonen Cinnamon en dan stelde ik de boxspring verder samen. Zowel qua look (kleur stof, kleur pootjes, stijl pootjes, hoofdbord of niet, bijpassende kussentjes, …) als qua feel. Het is echt mega belangrijk om alles te testen en echt te kiezen welke matras (en topping) voor jou het beste is. Misschien dat jij en je partner ook niet dezelfde stevigheid van matras willen? Dan kan je doen zoals wij deden: allebei een verschillende matras, maar wel één gezamenlijke topper erop. Wij kozen trouwens voor een elektrische boxspring. I know, dat klinkt een beetje “grandpa style”, maar geloof mij: het is echt geweldig comfortabel om ‘s avonds even een boek te lezen of om je benen omhoog te laten rusten.

Binnenkort heb ik trouwens een opdracht voor Swiss Sense waarbij ik enkele stylings zal creëeren in onze slaapkamer. Wordt zo leuk!!! Can’t wait om jullie nadien het resultaat te tonen in een volgende blogpost en op Instagram! En voorlopig kan ik alvast zeggen; ik slaap echt heeeeerlijk sinds ons nieuwe bed er is! :-)

Swiss Sense | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets (foto 2) & Irmy Photography (foto’s 1 & 3)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *