Onze slaapkamer is eindelijk af!

NEW HOME: ONZE QUICK-STEP PARKETVLOER (part V)

Jippppie, ik kan het nog steeds niet geloven, maar onze slaapkamer is 100% af! Het is moeilijk om onder woorden te brengen hoe blij ik ben, maar neem het van mij aan: ik ben door het dolle heen!!! 😍

Als je even verder scrolt naar de 2e foto dan zie je hoe de ruimte er 2 jaar geleden uitzag. Als je dat vergelijkt met hoe de slaapkamer er nu uit ziet, dan kan je echt wel spreken van een serieuze make-over! Wat een verschil. Echt crazy om te zien hoe deze ruimte is geëvolueerd. En hoewel ik natuurlijk weet dat mijn stijl doorheen de jaren ook zal veranderen en zal evolueren, kan ik wel zeggen dat het momenteel mijn ideale slaapkamer is :-)  Van 2 jaar geleden een brakke krotkamer tot nu mijn zalige droomslaapkamer.

In alle slaapkamers van ons huisje ligt trouwens de Disegno parket van Quick-Step. Intussen kunnen we al bijna 1 jaar en 5 maanden genieten van deze mooie houten vloer en ook van alle voordelen die de vloer heeft. I know dat ik hier al veel over heb verteld, zowel op m’n Instagram als hier op m’n blog, maar ik vind mijn vloer nog steeds zo mooi!!!

De vloer ziet er echt nog steeds gloednieuw uit en da’s omdat hij is beschermd tegen slijtage met een speciale lak en olie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat hij snel gaat afzien. Daarnaast kan hij ook tegen vocht: ge-wel-dig als je bijvoorbeeld weet dat jijzelf (of je kids of je huisdieren) wel eens iets smossen of vuil maken. Tenslotte is de visgraatparket karaktervol en ziet hij er authentiek uit. Onze slaapkamer zou er helemaal anders uitzien als er een andere vloer zou liggen. En dat zou ik echt niet willen ;-)

The supplier list – of waar alles vandaan komt

Vloer: Quick-Step | Facebook | Instagram
Bed: @swisssense @swisssense_belgie
Beddengoed: @vtwonen
Maatkasten: @maatkastenonline.be
Verlichting (spots): @weverducre
Gordijnen: @bmfabrics
Nachtkastjes, hanglamp, wandlamp, wandplankjes & decoratie via @tillborg_brasschaat van volgende merken: respectievelijk @boliacom, @pholc.se, @moebecph, @kristinadamstudio, @fermliving, @humdakin & meer.

En, hoe ziet jullie droomslaapkamer eruit? :-)

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *