POPPIN’ BOTTLES & BAGS

Annelies-Timmermans
ANNELIES TIMMERMANS COLLECTION

Op 18/09/14 was ik op “Poppin’ Bottles & Bags”, de voorstelling van Annelies Timmermans’ nieuwste handtassencollectie.
Annelies Timmermans (°1984) is een vlotte ontwerpster met een duidelijke visie. Ze wil unieke handtassen creëren met een hedendaags en tijdloos karakter. De tassen worden handgemaakt in haar atelier in Italië en staan voor luxe en kwaliteit. Annelies wil alleen maar werken met de beste leersoorten en dat uit zich steevast in elke collectie.

IMG_9657IMG_9642

De campagne van haar Fall Winter 2014/15 collectie was geïnspireerd op de popart kunststroming. Tijdens “Poppin’ Bottles & Bags” kon je poseren voor een aantal popart decors met haar nieuwste handtassen. De drie fashionista’s met de origineelste foto winnen een Gama-tas van Annelies’ herfst- en wintercollectie 2014. Reken er maar op dat dat voor de nodige grappige taferelen heeft gezorgd (inclusief van m’n vriendinnen en mezelf). Sinds 2008 brengt Annelies Timmermans twee keer per jaar een collectie uit waarvoor ze nieuwe modellen, kleuren en leersoorten ontwerpt en gebruikt. Als ze merkt dat er veel vraag is naar een model van een vorige collectie, dan zorgt ze voor een heruitgave van het model. Ook werkt ze af en toe samen met ontwerpers en kunstenaars voor haar collecties. Zo heeft ze in het verleden met Lenny Leleu een tas uitgebracht en heeft ze al meermaals samengewerkt met Sarah Van Hoe.

IMG_9659 IMG_9656 IMG_9638
Mijn favorieten van de Fall Winter 2014/15 collectie zijn de Jeff cavallo spots (266 euro), de Gemma laminato copper (80 euro) en de James london black (346 euro). Ze zijn heel verschillend, maar hebben alle drie een sterk karakter en zijn prachtig afgewerkt!

IMG_9650 IMG_9649 IMG_9644
Annelies’ lievelingstas van de herfst- en wintercollectie 2014 is de Miles laminato copper (285 euro).
Je kan al haar handtassen bewonderen in haar winkeltje in Antwerpen (Aalmoezenierstraat 3, een zijstraat van de Nationalestraat) en ook via haar online shop.

MILES_LAMINATO_COPPER-562x724

 © foto’s: Annelies Timmermans & CLO CLO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *