PLANTS THAT PHYT MY INTERIOR

hangende-planten
PHYT PLANTS STYLING & GIVEAWAY

Begin september lanceerde PHYT in België de eerste webshop met epifyten, ook wel airplants genoemd. Airwhat, zeg je nu? Airplants zijn plantjes die leven zonder wortel of aarde en met weinig water en lucht! Dit maakt ze super makkelijk in onderhoud en bovendien zien ze er nog eens erg hip uit. Ideaal voor mijn interieur dacht ik!

CLOCLO_PHYT4CLOCLO_PHYT8CLOCLO_PHYT6CLOCLO_PHYT7

Toen ik PHYT Plants enkele maanden geleden ontdekte was het meteen liefde op het eerste gezicht. Ik vroeg Sofie van PHYT of ik eens enkele luchtplantjes mocht lenen om er een styling mee te doen. Ik besloot om ze boven ons keukeneiland te hangen, omdat dat een open ruimte is waar de Tillandsia goed tot hun recht zouden komen. Bovendien is er niet zo veel kleur in onze keuken, dus wou ik deze plek wel wat opfleuren voor de shoot. De Rubra, Abdita, Ionantha, Argentea en Bulbosa zijn vijf airplants met elk heel verschillende karakteristieken en kleuren. Ik heb ze alle vijf op een rij gehangen, op verschillende hoogtes én in een andere maat van glazen bol. Hierdoor werd het geheel wat speelser! De hipster plantjes zijn makkelijk in onderhoud en zien er mooi uit, maar dan zijn niet hun enige voordelen. Wat ook leuk is om te weten is dat ze dankzij hun eenvoudigheid in alle interieurs passen. Of je nu een Scandinavisch, vintage, minimal of zelfs een landelijk getint interieur hebt… De PHYT plants zien er altijd prachtig uit en geven net dat ietsje meer aan jouw woning!

CLOCLO_PHYT2CLOCLO_PHYT5CLOCLO_PHYT1CLOCLO_PHYT9

Nu heb ik super leuk nieuws voor jullie: ik mag van PHYT een Rubra airplant in een grote glazen bol weggeven! Wat moet je doen om te winnen?

Volg PHYT op Instagram en tag onderaan mijn foto een vriend(in) die jou wil helpen om deze Epifyt te winnen. De tweede mogelijkheid om te winnen is dat je onderaan mijn Facebookpost een buddy tagt, nadat je PHYT op Facebook natuurlijk hebt geliked. That’s it! De giveaway loopt tot en met dinsdag 27 oktober. Op woensdag maak ik via Instagram en Facebook bekend wie gewonnen heeft!

CLO CLO UPDATE 28/10/15:

Proficiat aan L II S (@atouchofliis) met het winnen van deze Rubra en Large Bowl!

CLOCLO_PHYT14 CLOCLO_PHYT13 CLOCLO_PHYT12

Facebook | Instagram

© foto’s: CLO CLO en PHYT

6 Reacties

 1. Ik heb er zelf ook eentje in huis. Ze zijn superleuk!

  1. Anne-Catherine

   Hi Jolien,
   Ja ze zijn inderdaad super! Welke heb jij en waar heb je ’em gehangen?
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Super tof idee dit!!

  1. Anne-Catherine

   Hi Julie,
   Ik ben er zeker van dat ze ook prachtig in jouw woning zouden hangen! ;-)
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Hoi waar kan je de plantjes en de bollen kopen?

  1. Hi Nadja,
   Sorry voor late antwoord. Op de webshop van PHYT of in de plantenwinkel Plant Corner in Antwerpen (van dezelfde eigenaars als PHYT).
   Groetjes,
   Anne-Catherine – Clo Clo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *