Op de zetel bij Jasmien

tafel-bloemen-wit
OP DE ZETEL / 12

Kennen jullie Jasmien Witvrouwen al? Deze vrolijke juweelontwerpster brak eind vorig jaar door met haar Happy Pills collectie. Die ziet er niet alleen mooi uit, maar bevat ook nog eens grappige quotes zoals bijvoorbeeld “Kiss my ass”. Ik vond haar ontwerpen en verhaal zo leuk dat ik besloot haar te volgen op Instagram. Al snel ontdekte ik dat Jasmien en ik 1 ding gemeen hebben: we houden allebei van mooie dingen! Ook haar woning in Schoten bleek een waar pareltje te zijn. Kijk je even met me mee?

Jasmien Witvrouwen interieur wit

Jasmien Witvrouwen interieur schouw

Jasmien Witvrouwen interieur slaapkamer

Jasmien Witvrouwen interieur wandrekje

Jasmien Witvrouwen interieur bed

Jasmien Witvrouwen interieur eucalyptus

Jasmien Witvrouwen interieur verlichting

Jasmien Witvrouwen interieur decoratie

Jasmien Witvrouwen interieur werk

Jasmien Witvrouwen interieur quote

Jasmien Witvrouwen interieur happy pills

Jasmien Witvrouwen interieur studio

Wat me meteen opviel bij Jasmiens inrichting was haar aandacht voor details. In elke ruimte, op elk kastje, in elk hoekje stond wel iets leuks van decoratie. Genoeg keuze voor mij dus om foto’s te nemen! :-) Zoals je kan zien heeft Jasmien boven in de slaapkamer de originele bakstenen muur gelaten. Dat zorgt voor een mooi contrast met de andere kant van de kamer, waar alles heel helder en simpel is. De grappigste blikvanger van de slaapkamer is ongetwijfeld de hanglamp van Seletti: een aapje dat vasthangt aan een touw en een lamp beetneemt. Beneden in de leefruimte werd ik vooral aangetrokken door het fantastische wandrek tegen hun muur. Dat hebben ze gedeeltelijk gekocht in de winkel, gedeeltelijk zelf gemaakt. Cool he? Jasmiens kleedde het Scandinavisch ogende meubel smaakvol aan met decoratie, boeken en een strakke zwarte lamp. In combinatie met de witte bakstenen muur, de oude houten tafel en de designstoelen ziet het geheel er echt op en top Instagramwaardig uit. Wauw!

Jasmien Witvrouwen interieur juweelontwerpster

Jasmien Witvrouwen interieur eetkamer

Jasmien Witvrouwen interieur boeket

Jasmien Witvrouwen interieur vogeltje

Jasmien Witvrouwen interieur plant

Jasmien Witvrouwen interieur juweelontwerp

Jasmien Witvrouwen interieur letterbord

Jasmien Witvrouwen interieur inrichting

Jasmien Witvrouwen interieur aapje

Jasmien Witvrouwen interieur boeken

Jasmien Witvrouwen interieur living

Jasmien Witvrouwen interieur kussens

Jasmien Witvrouwen interieur bloemen

Jasmien Witvrouwen interieur keuken

Wat vind je van Jasmiens interieur? Als je fan bent van haar vrolijke en heldere stijl kan je haar volgen op Instagram. Op haar account post ze dagelijks toffe kiekjes over haar juwelen, maar ook over bloemen, koffietjes en andere mooie lifestyle dingen. Vanaf 28 april tot en met 21 mei  kan je trouwens haar collectie ontdekken bij FLASH SHOP, een pop-up shop met Belgische merken. Wie niet tot dan wil wachten kan ook gewoon een kijkje nemen op haar website!

Jasmien Witvrouwen | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

P.S. Deze keer hebben we eigenlijk geen “In de zetel bij”, maar wel een “Op het aanrecht in de keuken bij” gedaan. We waren namelijk volop bezig met het nemen van foto’s en beseften plots dat het veel cooler zou zijn om haar portretfoto in de keuken te nemen. Het hoekje waar Jasmien op het aanrecht zit ziet er immers zo leuk uit! De keuken is een combinatie van ruwe en strakke materialen en de hippe eyecatcher van deze ruimte is het zwarte rekje van IKEA tegen de muur.

2 Reacties

 1. Wat een prachtig interieur weer! Helemaal mijn ding!

  1. Hi Jolien,
   Sorry voor m’n extreem late antwoord… :-D
   Thanks voor de lieve complimentjes, altijd positief he jij!!! :-)
   Liefs,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *