Clean house, clean head

vershoudpotten
OPGERUIMD STAAT NETJES MET BRABANTIA

Zoals jullie ondertussen misschien al wel weten ben ik een tijdje geleden verhuisd. Tijdens zo een verhuis kom je vaak plots tot het besef dat je wel héél veel spullen bezit. Tijd voor een grote schoonmaak dacht ik toen. De maanden die daarop volgden heb ik heel veel dingen gesorteerd, afgestaan en weggegooid. Nadien ben ik op zoek gegaan naar nieuwe manieren om alles beter te organiseren. Met de hulp van Brabantia is mijn leven nu ordelijker en properder dan ooit tevoren. En we weten het allemaal: een opgeruimd huis leidt tot een opgeruimde geest! :-)

Brabantia Clo Clo interieur new icon pedaalemmer roze

Brabantia Clo Clo interieur sorteren blauw

Brabantia Clo Clo interieur sort & go blauw

Brabantia Clo Clo new icon pedaalemmer roze

Brabantia Clo Clo interieur afvalemmer blauw

Gezien ik het meestal ook heel druk heb en soms nogal chaotisch ben, ga ik vaak op zoek naar lifehacks. Dat zijn kleine tips of tricks die je leven net iets makkelijker maken. Zo vind ik de grote New Icon pedaalemmer van Brabantia echt handig. Wanneer je aan het koken bent en je de handen vol hebt, hoef je maar gewoon op de pedaal te trappen en de prullenbak gaat open. Hij is bovendien mooi poederroze en zeg nu eerlijk: wie wil er nu geen roze afvalemmer? :-) Ook de Sort & Go-collectie is super praktisch. Ik koos 3 verschillende groottes en gebruik ze om mijn afval (PMD, karton en glas) te sorteren. Deze prullenbakken zien er prachtig uit in het wit, muntblauw en grijs. Nog enkele van mijn favorietjes zijn de opvouwbare wasmand, de broekenhanger waar je meerdere kledingstukken aan kwijt kunt en het verplaatsbare matje voor een warm strijkijzer. Tenslotte heeft Brabantia ook allerlei toffe spullen voor in de keuken. De muntblauwe voorraadpotten zien er leuk uit en ook het kleurrijke keukengerei is echt tof. Allemaal items die je leven net iets makkelijker maken!

Brabantia Clo Clo interieur tasty colours messen

Brabantia Clo Clo interieur tasty colours keuken

Brabantia Clo Clo interieur tasty colours

Brabantia Clo Clo interieur kapstok grijs

Brabantia Clo Clo interieur strijken blauw

Brabantia Clo Clo interieur strijken mint

Brabantia Clo Clo interieur wasmand grijs

Brabantia Clo Clo interieur strijken

Hoe gaan jullie om met rommel in jullie leven? Hebben jullie specifieke trucjes voor het sorteren, wassen, strijken, koken, enzovoort? Houden jullie binnenkort een lenteschoonmaak? Laat een berichtje na in de comments!

Brabantia | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

P.S. Wist je trouwens dat Brabantia The Ocean Cleanup steunt? Met elke newIcon pedaalemmer die je koopt helpen ze The Ocean Cleanup in hun strijd om plastic afval op te ruimen uit de oceanen. Een mooi initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *