Onze interieurwinkel tillborg

Interieurwinkel_Tillborg
A STORY OF OBJECTS

Wie mij volgt op sociale media weet het al geruime tijd: begin juni (na maandenlang hard werken) opende ik samen met mijn man een interieurwinkel!!! :-) De winkel heet tillborg, telt drie verdiepingen en ligt in Brasschaat. We verkopen er meubels, verlichting & accessoires, maar we geven er ook interieuradvies aan onze klanten. En – believe me – we hebben echt veel mooie dingen! :-D

Tillborg_c_The Fresh Light_175

Tillborg_c_The Fresh Light_149

Tillborg_c_The Fresh Light_258

In 2019 heb ik me vooral met twee dingen bezig gehouden: het maken van m’n tweede boek Into Interieur en het openen van onze winkel tillborg in Brasschaat. Ondertussen is hij al enkele maanden open, maar het leek me ook fijn om dat nieuws hier met jullie te delen.

tillborg is een objectstore met meubels, verlichting en accessoires. In onze winkel verkopen we items die niet alleen je woning, maar ook je leven een tikkeltje mooier maken. We kiezen al onze objecten zorgvuldig uit en ze hebben ook stuk voor stuk een verhaal. Ons doel is om samen met jou het verhaal van je woning bepalen door een persoonlijk en uniek interieur te creëren. In onze winkel kan je terecht als je op zoek bent naar zetels en stoelen, maar ook voor accessoires zoals verlichting, geurkaarsen en muziekboxen.

Gezien we hart en ziel in dit project hebben gestoken, zullen we ons uiterste best doen om je steeds te blijven verrassen bij elk bezoek. :-)

Tillborg_c_The Fresh Light_052

Tillborg_c_The Fresh Light_228

Tillborg_c_The Fresh Light_115

Nieuwsgierig naar onze winkel? Bekijken dan zeker al eens onze website of onze Instagram en breng ons binnenkort zeker een bezoekje!

Wil je graag langskomen in de winkel wanneer ik er ben? Stuur me dan even een mail op coucou@cloclo.be. Wanneer ik aanwezig ben kan je trouwens ook altijd een gesigneerd exemplaar van mijn tweede boek Into Interieur kopen! ;-)

Liefs, Anne-Catherine

tillborg | Facebook | Instagram

Bredabaan 575, 2930 Brasschaat

Fotografie: Dorothee Dubois – The Fresh Light

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *