Into Interieur + Behind The Scenes

cover-intointerieur
INSPIREREN, ORGANISEREN, DECOREREN

Whoop whoop, binnenkort komt mijn tweede boek uit. Ik toon jullie graag in preview de titel en de cover! En we hebben ook een leuk behind the scenes-filmpje gemaakt tijdens één van de shootdagen.

Anne-Catherine222

Weten jullie nog toen mijn 1e boek uitkwam in oktober 2017? Ik herinner het me nog goed: voor mij was het een ongelofelijk speciaal moment! Één jaar later verscheen Insta Interieur dan ook in het Duits, onder de naam Insta Interior – Einfach, schnell & kreativ einrichten: nog eens een mijlpaal in mijn carrière! :-)

En nu zijn we augustus 2019 en heb ik weer spannend nieuws: mijn 2e boek Into Interieur komt bijna uit! Ik heb er weer super hard aan gewerkt en ben enorm trots en heel dankbaar voor alles! “Into Interieur – inspireren, organiseren, decoreren” is vanaf half september verkrijgbaar, zal 192 pagina’s tellen en 24,99 euro kosten.

Anne-Catherine228

Ben je benieuwd hoe de foto’s van mijn tweede boek tot stand zijn gekomen? Kijk dan naar onderstaand filmpje voor een blikje achter de schermen van zo’n fotoshootdag. :-) De shoots vonden trouwens plaats in onze nieuwe interieurwinkel tillborg, maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over! ;-)

Wil je graag een gesigneerd exemplaar in pre-order bestellen? Stuur me dan een mailtje!

Liefs, Anne-Catherine

Boek pre-order | Facebook | Instagram

 Credits video: Julie Vranckx

Cover INTO INTERIEUR Low Res

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *