Insta Interieur

InstaInterieur
DE INTERIEURGIDS VOOR EEN INSTANT MOOIE WONING

Gisteren ging ie in druk, mijn allereerste eigen interieurboek! Ik kan het allemaal nog niet zo goed geloven, zeker omdat het zo ongelofelijk snel is gegaan. Hij komt pas over enkele weken uit, maar ik kan jullie er al wel enkele dingen over vertellen… En ik toon jullie al in exclusieve preview de titel en de cover!!!

Wat in februari begon als een luchtige meeting met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts groeide al snel uit tot een heus plan. Voor ik het wist zaten we te brainstormen over het concept, de titel en de inhoudstafel van “mijn boek”. In mei werd alles concreter en moest ik beginnen met schrijven (maar daar begon ik stiekem pas echt aan in juni, “writer’s block” weetjewel). In de maand juni hield ik me ook nog bezig met alle fotoshoots voor het boek en de stylings daarvan. Dat ging gepaard met een heleboel getrek en gesleur van materiaal en heel wat fysieke vermoeidheid. Lang leve photoshop! ;-)

Nadien viel alles zowat op z’n plaats. Het schrijven was soms wel wat zwaar, maar dankzij de steun van de uitgeverij, familie, vrienden en al jullie lieve berichtjes is het mij dan toch gelukt! De afgelopen weken moest ik vooral feedback geven over de layout en moesten we de laatste schoonheidsfoutjes uit de tekst halen. Gisteren is het boek naar de drukker gegaan en vanaf vandaag kan ik jullie dus in exclusieve preview de titel en de cover van m’n boek voorstellen. (…tromgeroffel…)

Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

Tadaaaaaaa, dit is ’em! Mijn allereerste eigen interieurboek. Ik vind het nog steeds super zot om te zien. Enerzijds weet ik wel dat ik er maandenlang met hart en ziel, met bloed, zweet en tranen, met alles wat ik heb aan heb gewerkt. Maar anderzijds zijn de afgelopen maanden ook zo snel gegaan. Dat ik over een dikke maand dit boek in mijn handen zal vastnemen kan ik nog steeds moeilijk geloven.

Maar goed, Insta Interieur is dus eigenlijk een gids waarin ik je leer hoe je van je huis een instant mooie woning maakt. Geen nietszeggende bla bla, maar wel concrete tips & tricks waar je echt iets mee bent. Er staan ook enkele binnenkijkers in, een heleboel DIY’s en natuurlijk heel veel inspirerende foto’s! Insta verwijst niet alleen naar “Instagram” en het esthetische aspect, maar ook naar “instant”, omdat alles wat in het boek staat erg makkelijk, haalbaar en snel is.

Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

Insta Interieur is vanaf maandag 2 oktober verkrijgbaar, zal 192 pagina’s tellen en 24,99 euro kosten. Ik presenteer het boek voor het eerst op de vt wonen&design beurs in Amsterdam, waar ik op de stand van Bosch workshops zal geven en waar je het boek kan kopen als je wilt. Wil je het boek nu al bestellen? Dat kan! Stuur mij gewoon een mailtje om hem te pre-orderen en van zodra hij geleverd word signeer ik hem en stuur ik hem naar je op!

Ik weet dat het boek nog niet uit is, maar toch wil al graag enkele mensen bedanken. Ik wil niet cheesy klinken, maar ik ben heel erg dankbaar aan iedereen die geholpen heeft, zonder jullie was het niet gelukt! Ik bedankt graag: Borgerhoff & Lamberigts, Bosch, Colora, IKEA, Dille & Kamille, AVA, Veritas, fotografe Tasja Van Rymenant, vormgever Lars Lagaisse, Sumeyye Ata van Kif KefEva Verbruggen, Liene Meneve & William Hakelbracht, Lieselot Engelen & Nick Vertessen, Marie Monsieur, iedereen die mij in het verleden ooit op eender welke manier heeft geholpen, mijn volgers op mijn blog en Instagram, en natuurlijk last but not least mijn familie en vrienden met in het bijzonder mijn mama, mijn broer Philippe, mijn grote zus Isabelle, mijn kleine zus Valérie en mijn beste vriendin Emily.

Merci iedereen voor alles. Zonder jullie zou dit hele avontuur nooit mogelijk zijn geweest.

xxx, Anne-Catherine

Boek pre-order
 | Facebook | Instagram

Update: vanaf augustus 2018 is de Duitstalige versie Insta Interior beschikbaar.

9 Reacties

 1. YOU ROCK CLO CLO! Can’t wait om het in real life te zien. Looking good! XO Lise

  1. Anne-Catherine

   Hi Lise,
   Hihi, thaaaaanks! Ik kijk er ook naar uit. Merci! :-)
   Liefs,
   Anne-Catherine

 2. Zo spannend allemaal! Ben echt heel benieuwd!

  1. Anne-Catherine

   Hi Droika,
   Wieeeehhhhhhh, ik ben ook benieuwd. Wordt spannend om het boek voor het eerst in handen te hebben!!! :-)
   x,
   Anne-Catherine

 3. Super super tof! Reserveer er maar eentje ;) dikke proficiat, meer dan welverdiend!

  1. Anne-Catherine

   Hi Anneleen,
   Super thanks! Stuur je even een mailtje naar coucou@cloclo.be voor de pre-order? Zo heb ik ook al je gegevens.
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 4. Amai ik was al verliefd op al die leuke foto’s die je op Instagram postte en was nog niet tot je blog geraakt. Hoe mooi <3 Je boek ga ik onmiddellijk bestellen want één van mijn goede voornemens is eindelijk eens ons interieur onder handen nemen.

  1. Hi Ellen,
   Merci voor de lieve complimentjes. Super leuk om te horen!!! Veel leesplezier alvast en laat maar weten als je nog interieurvragen hebt! :-)
   Liefs,
   Anne-Catherine

 5. […] Coco is een aanrader | Eén van mijn goede voornemens is … het huis wat inrichten. Ik kocht Insta Interieur van Anne-Catherine Gerets om wat inspiratie op te doen | Gezond eten … nog zo een goed […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *