I LIKE TO MOVE IT MOVE IT, YOU LIKE TO MOOVED

INTERIEURSTYLING MOOVED

Zoals jullie al weten hou ik ervan om objecten en interieurs te stylen. Ik word helemaal gelukkig wanneer ik m’n ding kan doen en mooie spullen zo plaats dat de ultieme compositie wordt bereikt.

CLOCLO_MOOVED3

CLOCLO_MOOVED2

Een tijdje geleden vroeg Steven van Mooved me of ik zin had om hun mooie deco & design voorwerpen een keer te gebruiken voor een interieurstyling.De afgelopen maanden heb ik een aantal blogposts geschreven over het appartement zoals het er dagelijks uitziet en daarom leek het mij ideaal om bepaalde hoeken eens helemaal anders aan te kleden. En ja hoor, wat heb ik plezier gehad met hun prachtige items!

CLOCLO_MOOVED4

CLOCLO_MOOVED5

CLOCLO_MOOVED6

Heb jij al van Mooved gehoord? Het is een jonge webshop met allemaal mooie en duurzame deco & design items, vaak met een Scandinavische toets. Ze hebben collecties van merken zoals Hagedornhagen, Normann Copenhagen, All Lovely Stuff, Design Letters en ook van een aantal iets minder bekende merken. Voor Steven en zijn vrouw Mieke is het belangrijk dat de collecties die ze aanbieden pure materialen en een zuivere vormgeving hebben. Daarom dat je veel zaken in hout, steen, kurk en metaal zal terugvinden zonder te veel frullekes en franjes.

CLOCLO_MOOVED7

CLOCLO_MOOVED8

Zoals je op de foto’s ziet hebben ze bij Mooved zowel voorwerpen die je echt kan gebruiken als voorwerpen die puur decoratief zijn.  Tijdens de styling heb ik de bekende insectenposters van Hagedornhagen gebruikt en die kwamen letterlijk overal in ons appartement prachtig tot hun recht! Ik wou ook graag met de minder bekende merken die Mooved aanbiedt werken (I just love the underdogs) zoals Pension fur Prodükte, Y’a pas le Feu au Lac, Monamore, Materia en All Lovely Stuff. Alle objecten zijn zo knap dat het eigenlijk simpel was om de styling te doen. Ik ben er zeker van dat deze mooie spullen overal tot hun recht komen en dat ze telkens een ruimte het karakter kunnen geven dat een woning nodig heeft.

CLOCLO_MOOVED9

CLOCLO_MOOVED10

Meer weten over Mooved en de sfeer die ze bij jou thuis kunnen creëren? Bezoek dan even hun webshop op www.Mooved.be en enjoy!

© alle foto’s: CLO CLO 

CLOCLO_MOOVED11

 

4 Reacties

 1. Die kapstok ben ik onlangs nog ergens tegengekomen! Super leuk artikel. Ben zelf fan van Scandinavisch design, dus deze shop moet ik opslaan ;-).
  Je blog ziet er trouwens veeeeery pretty uit! Ga je ‘m ook nog aan Bloglovin’ toevoegen? Want zo volg ik alle blogs altijd en is iets makkelijker om zeer up-to-date te blijven.

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Lauren,
   Zoals je zal hebben gezien ben ik gestart met Bloglovin’. Super handig om op de hoogte te blijven van interessante posts van mede-bloggers! Het enige wat me nog niet is gelukt is om er telkens de afbeelding bij te krijgen, maar zoals jij weet is een blog moeilijk en veel werk :-)
   Anyway, merci voor de tip en tot op Bloglovin’!
   Greets, Anne-Catherine

 2. Inderdaad heel erg mooie items, wauw! En goed gestyled ;)

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Hannelore,
   Super merci, kei leuk compliment! En ja de spullen zijn inderdaad heel tof. Ik heb trouwens ineens jouw recente blogposts op http://www.aupaysdesmerveillesblog.be bekeken en die zien er ook prachtig uit he!
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *