DE BLOOMETJES BUITENZETTEN

MIJN BLOOMON ERVARING

Afgelopen zondag was het in Antwerpen de laatste editie van Swan Market, de hippe lifestyle markt uit Rotterdam. Ik besloot na m’n werk om even te gaan kuieren op de markt. Tot m’n grote plezier botste ik op het kraampje van Bloomon, een Nederlands bloemenbedrijf dat ik al een tijdje volg via Instagram en waar ik grote fan van ben!

CLOCLO_BLOOMON1 CLOCLO_BLOOMON8 CLOCLO_BLOOMON5CLOCLO_BLOOMON3

De bloemen van Bloomon zijn met één woord: perfect. Ze worden stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen en er wordt veel belang gehecht aan de look & feel. Ik denk dat het ook daarom is dat ik een echte enthousiasteling van Bloomon ben! Hun bloemenbosjes zijn stijlvol, vers en simpel en passen bovendien mooi in ieder interieur dankzij hun luchtigheid en kleurstelling. Bij mij thuis heb ik ze in het midden van de eettafel gezet in een oude vaas van m’n grootmoeder. Nadien kreeg ik ook nog het leuke idee om enkele bloemen en blaadjes uit het boeket te halen en in een paar simpele vaasjes te zetten. Op die manier kon ik op meerdere plaatsen genieten van de verse bloemen en dat vond ik heel fijn.

CLOCLO_BLOOMON7CLOCLO_BLOOMON2CLOCLO_BLOOMON4CLOCLO_BLOOMON6

Sinds deze week bezorgt Bloomon ook in Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel. Dat betekent dat je hun verse bloemen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij jouw thuis kan ontvangen. Je kan kiezen voor een kleine, medium of grote maat en je kan het boeket in één stuk laten of verdelen in verschillende vaasjes zoals ik heb gedaan. Ik raad je zeker ook aan om de inspiratievolle Instagram van Bloomon te volgen en de filmpjes op YouTube eens te bekijken. Enjoy!

Facebook | Instagram | YouTube

CLOCLO_BLOOMON11CLOCLO_BLOOMON12CLOCLO_BLOOMON9CLOCLO_BLOOMON10

© foto’s: CLO CLO & Bloomon

P.S. Nog tot deze zondag kan je CLO CLO nomineren voor de Knack Weekend Blog & Digital Awards. Elke dag werk ik heel hard aan m’n blog en het zou heel veel voor mij betekenen als je mij wil voorleggen in de categorie Deco & Design. Dat kan je doen via deze knop! In ruil krijgen jullie mijn eeuwige dank! :-)

2 Reacties

 1. Waar heb je de fles gekocht? (Met de houten achtergrond)

  1. Hi Marlous,
   Sorry voor late antwoord. Welke fles bedoel je?
   Groetjes,
   Anne-Catherine – Clo Clo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *