BLOGGERS EN ZWEEDSE BALLEN – PART I

AAN TAFEL MET IKEA // PART I

Het komende jaar draait alles bij IKEA om eten. Niet alleen om wat er op ons bord ligt, maar om alles wat je in en rondom de keuken doet. We spenderen steeds meer tijd in ons kookvertrek, omdat het nu eenmaal de gezelligste plek in huis is. En ook rondom de eettafel zitten we vaak uren te dineren met vrienden of familie. Ik kreeg daarom het leuke idee om een IKEA dinertje bij mij thuis te organiseren…

CLOCLO_IKEA1CLOCLO_IKEA3CLOCLO_IKEA4

Ik besloot een aantal toffe bloggers uit te nodigen voor een complete IKEA beleving bij mij thuis. Het concept had ik volledig uitgewerkt: alles wat we zagen en gebruikten, maar ook alles wat we aten en dronken was van IKEA, gaande van placemats tot tafeldecoratie en van appelcider tot Zweedse balletjes. Daarom doopte ik het avondje ook toepasselijk “Bloggers en Zweedse ballen” :-) Voor de aankleding van de tafel ben ik gegaan voor een nonchalante en eigentijdse look met veel natuurlijke materialen, zoals hout, kurk, marmer en katoen. Het kleurenpalet is opgebouwd vanuit een basis met wit, beige en grijs. Nadien heb ik pastelroze, zacht groen en fel groen toegevoegd. Het geheel vind ik super geslaagd, m’n eettafel heeft er alvast nog nooit zo gezellig uit gezien…

CLOCLO_IKEA2CLOCLO_IKEA5CLOCLO_IKEA8CLOCLO_IKEA10

Tijdens het shoppen bij IKEA heb ik me volledig laten gaan. Ik wou echt m’n eigen look creëren en vond het het allerbelangrijkste dat de tafel er geweldig en uitnodigend uitzag. Ik ben niet specifiek op zoek gegaan naar één assortiment, maar heb items uit het volledige gamma van IKEA gekozen. De collecties die ik heb gebruikt zijn onder andere Skogsta, Sittning, 365+, Elly, Frasera, Dinera, Avskild en veel meer… Als je graag de naam wil weten van een stuk dat je op de foto’s ziet en mooi vindt, kan je onderaan deze blogpost zeker een reactie laten!

CLOCLO_IKEA6CLOCLO_IKEA7CLOCLO_IKEA9

Ben jij benieuwd naar hoe het etentje verlopen is en welke bloggers ik heb uitgenodigd? Stay tuned en lees volgende week het vervolg op CLO CLO.

Facebook | Instagram | Pinterest

© foto’s: CLO CLO

1 Reactie

  1. […] week kon je op CLO CLO het eerste deel van mijn samenwerking met IKEA lezen. Bloggers en Zweedse ballen is m’n eigen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *