BAAS popup

kast-muur
BAAS’ERS OPENEN TWEEDE POP-UP SHOP

Toen ik vorig jaar het ondernemerstraject van BAAS volgde, heb ik enorm veel bijgeleerd. Zeker wanneer we in de zomer onze BAAS WINKEL openden, een pop-up shop waar ik hippe en unieke cactussen verkocht. Een jaar later is de tweede lichting BAAS’ers aan de beurt en ook zij stellen hun bedrijven voor in een tijdelijke winkel. Wil je weten hoe de BAAS POPUP er dit jaar uitziet?

baas kavka catweazle

baas kavka Julie Van den Meutter

baas popup catweazle

baas kavka beard and bones

baas popup lilium

Zoals je ziet is er voor elk wat wils! In de BAAS POPUP kan je allerlei hippe spullen ontdekken zoals vintage meubelen, textiel, grafisch ontwerp, kinderkleding, fotografie en veel meer. Mijn 3 favorieten van deze BAAS-lichting zijn Mr. Frisko, Julie Van den Meutter en Catweazle. Bij Mr. Frisko vind je vintage meubelen, verlichting en decoratie van de jaren ’50 tot ’70. Deze meubels zijn een perfecte match voor de kussens en dekens van Julie Van den Meutter. Zij weeft al deze items met de hand en hierdoor druipt het karakter er vanaf. Werkelijk prachtig! Omdat ik van katten houd ben ik natuurlijk ook grote fan van Catweazle. Dat is de catsitting service van Helena en Eleni die ook van plan zijn een kattencafé in Antwerpen te openen. Speciaal voor de BAAS POPUP bieden zij nu tijdelijk ook T-shirts, totebags en snoepjes aan… Allemaal voor katten en kattenliefhebbers! De andere bazen van dit jaar zijn: 1Manufactura, Beard&Bones, Skrew, Lilium, Het Debuut, JUST JACK, Emma Ketels en de Indonesische Snackbar.

baas popup Julie Van den Meutter

baas popup beard and bones

baas kavka skrew
baas pop up antwerpen

baas kavka 1manufactura

baas popup mrfrisko

Van 5 tot 28 augustus kan je de BAAS POPUP bezoeken op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 12 tot 18 uur. De winkel bevindt zich in het Kavka aan de Oudaan 14 in Antwerpen. Dat is vlakbij de hippe winkelbuurt van de stad en dus ideaal om te combineren met een namiddagje shoppen. Ga jij deze jonge ondernemers een bezoekje brengen?

BAAS | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets 

2 Reacties

 1. Dank je voor de leuke tekst over onze popup!!!

  1. Anne-Catherine

   Hi Geert,
   Dat is erg graag gedaan. Hij zag er fantastisch uit en ik steun graag leuk initiatieven!
   Zomerse groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *