Video – 5 tips voor een kerstproof interieur

kerstboom
MIJN ULTIEME KERSTTIPS

Joepie, ‘t is bijna Kerst! Mijn favoriete feestdag van het jaar (na Sinterklaas en m’n verjaardag dan ;-) ). Jullie vragen mij altijd uitgebreid naar mijn kersttips en daarom heb ik in deze video mijn 5 ultieme tips voor een kerstproof interieur verzameld. Handig weetje: Je hoeft geen boom te zetten om de kerstsfeer in huis te halen.

Mijn 5 ultieme kersttips:

  1. Speel met gouden details.
  2. Zoek alternatieven voor een kerstboom.
  3. Hergebruik voorwerpen die je al hebt.
  4. Versier heel je woning. INSIDER TIP: Gebruik een lichtsnoer!
  5. Vergeet je tafel niet. ULTIEME TIP: Gouden bestek!

Wil je nog tips? Reageer dan zeker hieronder in de comments!En wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

© video: Julie Vranckx 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *