Video- Het hart van mijn woning

MOOI & ONDERHOUDSVRIENDELIJK MET SILESTONE BY COSENTINO

Het hart van mijn woning? Dat is 100% zeker de keuken! I know… Het is wel een beetje een cheesy antwoord, maar het is nu eenmaal de waarheid. Niets heerlijker toch dan met je familie & vrienden rondom het kookeiland hangen en bijbabbelen met een hapje en een drankje? In onze keuken kozen we voor een onderhoudsvriendelijk werkblad van Silestone by Cosentino in de kleur Blanco Capri. Wat een prachtige keuze! Zo mooi zelfs dat Cosentino kwam filmen in onze keuken. Het resultaat ontdek je in deze blogpost.

 


Bekijk hier waarom Cosentino op een ereplaats in mijn keuken staat:

 


En lees hier het volledige interview:

Wat is het hart van je woning? Op die vraag zullen velen ‘de keuken’ antwoorden. Zo ook interieurstyliste Anne-Catherine Gerets – beter bekend als blogster Clo Clo – die het naar eigen zeggen wel “een cheesy antwoord” vindt. Op social media deelt ze haar visie op decoratie en design en laat ze swipend Vlaanderen en Nederland binnenkijken in de renovatie van haar huis. In haar keuken koos ze voor Silestone by Cosentino, “omdat het hart van je woning niet alleen mooi, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk moet zijn”, klinkt het.

De draaischijf van een woning, het centrum van ontmoeting, de plek waar tijd wordt gemaakt voor elkaar. De keuken is ook voor interieurstyliste en blogster Anne-Catherine Gerets ‘Clo Clo’ het hart van haar huis. “Hier komen we met ons vijfdelig gezin samen om te eten, om te babbelen en tijd door te brengen”, vertelt ze. “Om die reden moet de keuken niet alleen een functionele plaats zijn, maar ook een hartelijke plek die de warmte van het gezin uitstraalt.”

Silestone by Cosentino

“We wilden een werkblad dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel en onderhoudsvriendelijk, en tegelijkertijd wilden we ook dat de verhouding prijs-kwaliteit klopte”, zegt Anne-Catherine. “Silestone by Cosentino vervulde onze wensen helemaal. Ze zijn vlekbestendig, krasvrij en kunnen tegen een stootje, wat een absolute must is in een keuken.”

Silestone is een leider in de wereld van keukenwerkbladen. Het is geen toeval dat duizenden mensen van over de hele wereld ze hebben uitgekozen voor hun huis. De unieke eigenschappen maken het materiaal bestand tegen vrijwel alle omstandigheden. Hierbij worden schoonheid en functionaliteit gecombineerd in de belangrijkste ruimte van je woning.

Blanco Capri

Anne-Catherine houdt ervan een pionier te zijn door telkens speciale elementen toe te voegen in haar huis. “Terwijl we alle stalen aan het doornemen waren, viel mijn oog meteen op de kleur Blanco Capri”, vertelt ze. Blanco Capri is een zachte, maar uitgesproken Silestone met als basis beige, besprenkeld met kleine steentjes en kristallen, die het oppervlak met zwarte, grijze en gele nuances verfraaien. Anne-Catherine spreekt zelf over “een subtiele roos-witte schakering”. Zo bewijst Blanco Capri een ware kameleon te zijn. Afhankelijk van de lichtinval, de point of view en de creatieve geest kan de kleurinterpretatie verschillen.

Interior blend

Blanco Capri is zowel qua functionele Silestone-kenmerken, als qua kleur een ware allrounder. Anne-Catherine wist het perfect te matchen met de andere materialen en kleuren in haar keuken, zoals de donkere kasten uit eikenfineer en de witte muren. Blanco Capri wordt hier ingezet als overgangskleur tussen de twee contrasterende tinten. Zo vloeit alles samen tot een krachtig, maar zacht geheel.

Over Clo Clo

Anne-Catherine Gerets – ondertussen beter bekend als ‘Clo Clo’ – is interieurstyliste, content creator en art director. Clo Clo is de verzamelnaam van al haar creatieve hersenspinsels die ze samenbrengt in haar interieurblog. Op het online platform, en op haar social mediakanalen, vind je eenvoudige, toegankelijke en creatieve ideeën gecombineerd met een moderne look en haar persoonlijkheid. Met oog voor detail en esthetiek beschrijft ze er de nieuwste trends op het vlak van interieur, decoratie en design. De ideeën, concepten en posts spreken een breed publiek aan, maar blijven 100% Anne-Catherine. In 2015 richtte ze haar interieurstudio Clo Clo Studio op, waarmee ze stylingprojecten en communicatieopdrachten uitwerkt. Enkele jaren later bracht ze met enige tussentijd twee boeken uit: Insta Interieur en Into Interieur. Samen met haar man Michaël opende ze in 2019 interieurwinkel tillborg in Brasschaat.


 

Love, Anne-Catherine


Credits foto’s & video: STYN.be (Stijn Vanderdeelen) & Cosentino België 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *