Unieke preview & Other Stories home collectie

AndOtherStories_houder
BINNENKIJKEN IN DE ATELIERS IN PARIJS EN STOCKHOLM

Eén van mij favoriete winkels aller tijden & Other Stories kondigde onlangs de lancering van hun eerste home-accessoires lijn aan. Finally!!! De collectie heet Atelier Gift Shop en bevat allerlei mooie hebbedingetjes gaande van decoratie tot stationery. Ik kreeg van & Other Stories twee exclusieve filmpjes die een inkijk geven in de werkwijze van hun ateliers in Parijs en Stockholm. Hierin zie je hoe enkele ateliermedewerkers de prachtige items van Atelier Gift Shop gebruiken in hun dagelijkse leven.

 

The Copy Writer & Other Stories_Stockholm Atelier (1)

& Other Stories heeft ateliers in Parijs en Stockholm die steeds onafhankelijk van elkaar aan hun collecties werken. Hierdoor krijg je telkens een verrassend en uiteenlopend assortiment. Dat is ook het geval bij Atelier Gift Shop. De lijn die ontworpen is in het atelier in Stockholm is hedendaags, creatief en met leuke kleuren en (aquarel)prints. De Parijse collectie daarentegen is meer nostalgisch, traditioneel en met mooie marmeren en gouden details.

 

The Pattern Maker & Other Stories_Paris Atelier (2)

The Pattern Maker & Other Stories_Paris Atelier (1)

Kijk jij net als ik uit naar de lancering van deze prachtige collectie? Welk thema vind je het leukste, Stockholm of Parijs? Ik ben persoonlijk net iets meer fan van de Stockholm Atelier ontwerpen omwille van het zachte kleurgebruik. Voor alle geïnteresseerden: vanaf eind maart ligt deze collectie in de winkels en zal ze ook online te koop zijn!

& Other Stories | Facebook | Instagram

© foto’s & filmpjes: & Other Stories 

4 Reacties

 1. Het zijn beide hele mooie collecties maar mijn voorkeur gaat ook uit naar de Stockholm collectie. :)

  1. Anne-Catherine

   Hi Klaartje,
   Ja inderdaad! Ik ga denk ik vooral items van de Stockholm Atelier collectie kopen en dan combineren met enkele gouden en marmeren spulletjes van Paris Atelier. :-)
   Zonnige groetjes,
   Anne-Catherine

 2. leuke filmpjes! heel benieuwd naar de collecties!

  1. Anne-Catherine

   Hi Iris,
   Ja he?! Heel leuk gefilmd en tof dat ze twee medewerkers laten zien. Die copywriter die papiertjes blijft wegsmijten in de prullenmand deed me aan mezelf denken, haha :-)
   Lentegroetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *