TIJDLOZE TAPIJTJES

 GIVEAWAY HANDGEMAAKTE TAPIJTEN VAN JINZU

Je interieur aankleden met tapijtjes is hot! Of je ze nu op de vloer legt of aan de muur hangt, het geeft je woning nét die extra die ze nodig heeft. Onlangs richtten kennissen van mij JINZU op, een Belgische webshop die artisanale accessoires zoals tapijtjes, kussens en keramiek aan de man brengt. Ik viel voor het ruwe karakter van hun producten en ging even bij hen langs…

DSC_0289

CLOCLO_JINZU5

CLOCLO_JINZU4

CLOCLO_JINZU6

DSC_0294

Waneer Eloïse en Tanguy een tijd geleden door Spanje reisden, botsten ze op een lokale textielfabriek die kleurrijke tapijten van gerecycleerd katoen maakt. Ze werden helemaal verliefd op de unieke stukken die door ambachtslieden handmatig worden vervaardigd met behulp van eeuwenoude technieken. Eloïse, pottenbakster met een eigen atelier in Brussel, vond dat de katoenen accessoires een perfecte match waren voor haar keramische creaties. Samen met Tanguy startte ze een webshop met allerlei unieke en handgemaakte objecten doordrenkt met karakter: JINZU! De eerste reacties waren zo positief dat ze besloten om het aanbod ook uit te breiden met gigantische poefs die je in de winter bij het haardvuur en in de zomer op het terras kan leggen.

CLOCLO_JINZU2

DSC_0306

CLOCLO_JINZU3

DSC_0300

Om de lancering van JINZU te vieren mag ik niet één, maar liefst twee tapijtjes weggeven! De NAPOLI ROMA White Grenade Blue en de NAPOLI ROMA White Black, allebei 70x120cm en beide ter waarde van 65 euro. Je kan op twee manieren meedoen met de wedstrijd:

De eerste mogelijkheid is dat je mij onderaan dit artikel vertelt waar waar jij het tapijtje zou leggen of hangen. Je maakt dan kans op het wit-rood-blauwe tapijtje.

De tweede optie is dat je meedoet aan de giveaway op Instagram. Volg mij (@annecatherine_cloclo) en JINZU (@jinzu_rug) en tag in de fotoreacties een buddy van wie je zeker weet dat hij ook graag wil deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan dan het wit-zwarte tapijtje winnen.

Op maandag 29 februari kiest een onschuldige hand de twee winnaars uit! :-)

CLO CLO UPDATE 29/02/16:

Proficiat Suzanne en Astrid, jullie hebben beiden een prachtig tapijtje van JINZU gewonnen. Suzanne wint via de blogwedstrijd de NAPOLI ROMA White Grenade Blue en Astrid de NAPOLI ROMA White Black via Instagram. CONGRATS!!!

DSC_0284

DSC_0281

JINZU | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

10 Reacties

 1. Ik zou het tapijtje in onze inkomhal leggen. Ik vind het belangrijk dat de hal een sfeer uitademt van gezelligheid zodat bezoekers zich meteen welkom voelen. Na een hele zoektijd heb ik uiteindelijk een geschikt kastje gevonden met daarop wat leuke accessoires. Het tapijtje zou het geheel compleet maken!

 2. Ik hou niet van tapijten op de grond, maar dit tapijt zou prachtig staan in combinatie met polybeton en gekalkte muren. Het wordt de muur in de woonkamer dus!

 3. Oh yes!! Perfect voor in het kamertje van Ilou als ik straks weer verhuis richting Haarlem. Nog mooier is dat Ilou dinsdag 3 wordt, superleuk verjaardagscadeautje dus, want op dit kleedje kan ze lekker spelen met haar poppen, duplo of knutselspulletjes :)!

  Ennn: natuurlijk een leuke manier om steeds weer even te denken aan hoe goed jij bezig bent! Barista, blogger, inspirator…!

  O ja, natuurlijk is zo’n rood-wit-blauwkleedje perfect voor een Hollandse dame als ik (en Ilou)…

 4. Ik hou van tijdloze interieurs, van artisanale producten met karakter, van jonge ondernemers die de sprong wagen & van het idee dat dit prachtige tapijtje het bankje in onze hal opfleurt! Spring is on its way, dus hoog tijd voor wat nieuws! Fingers Crossed!

 5. Thx A-C om ons te laten kennis maken met Jinzu, heel inspirerend weer!
  Het wit-zwarte tapijtje past beter bij ons interieur, dus doe ik ook op Instagram mee,
  maar het wit-rood-blauwe tapijtje is helemaal mijn mama’s ding. We brachten al van verschillende rijzen door Turkije, Bulgarije en Marokko prachtige tapijten mee, dus ik weet dat ik er haar een groot plezier mee zou doen :-)

  Liefs & thanks for organizing!

  xx

 6. Oh wow, supertoffe give-away Anne-Catherine! Leuke webshop ook!

  Ik zou het tapijtje integreren in een tof hoekje op mijn appartement, met een houten bijzettafeltje, een leuke vaas met verse bloemen en een aantal modemagazines op!
  Dit tapijtje zou mijn appartement zeker een upgrade geven én het Pinterest perfect gevoel versterken! ;)

  XX Charlotte – aliceroxy.com

 7. Leuk om dankzij jou weer nieuwe interieurideetjes op te doen, Anne-Cathérine! De tapijtjes zijn echt leuk! Ik heb op m’n appartementje wel een mooi plaatsje aan het raam in m’n living! Een leuk designzeteltje er op, een toffe lamp erbij, en ik heb een gezellig leeshoekje voor mezelf…. Al denk ik dat m’n plekje vaak ingepikt zal zijn door m’n kat! :-)
  Liefs,
  Debbie

 8. Wat houd ik toch van tapijten. Het is een prachtig idee dat het ook handgemaakt is, zo krijgt het ook meer karakter…met een verhaal. Mijn moeder maakte vroeger tapijten, zo hebben we er eentje van haar in onze woonruimte…zou top zijn als er 1 van JINZU het kon vergezellen. Leuk artikel!

 9. Ik ben altijd al een tapijtenfreak geweest, want ik heb heel snel koude voeten! :-) Daarom zijn tapijten in m’n woning een absolute must. Ik mis nog een leuk tapijtje aan het voeteneinde van m’n bed, waar ik voor de spiegel m’n outfits kies! Het JINZU tapijtje zou hier ideaal passen! :-)

 10. Anne-Catherine

  Bedankt aan iedereen die aan deze wedstrijd heeft deelgenomen!!! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *